Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

4 skadedyr å forvente denne vinteren

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

4 skadedyr å forvente denne vinteren

 

4 skadedyr å forvente denne vinteren

Når temperaturen begynner å synke, begynner mange utendørs skadedyr å bevege seg innendørs på jakt etter varme. Denne vinteren i Norge kan du forvente å se flere typer skadedyr i hjemmet ditt. Å håndtere et skadedyr er frustrerende og frustrerende. Å samarbeide med et skadedyrfirma er den beste måten å beskytte hjemmet ditt mot en invasjon. Her er fire skadedyr du kan forvente å se denne vinteren og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt dem.

1. Maur

Du kan håndtere et maurangrep hele året fordi de hele tiden leter etter mat og vann å bringe tilbake til reirene sine. Selv om de er mest vanlige om sommeren, beveger maur seg ofte innendørs i de kalde vintermånedene. Mat er vanskeligere å finne ute, og kjøkkenet ditt gir rikelig med mat til hele kolonien. Å bli kvitt maur uten profesjonell hjelp er vanskelig, så det er best å kontakte et skadedyrfirma så snart du ser den første mauren. Jo raskere du tar affære, desto raskere kan du utrydde problemet og beskytte boligen din mot skadedyr. Oppbevaring av all maten i lufttette beholdere kan gjøre kjøkkenet ditt til et mindre attraktivt miljø for maur. Det å finne maur inne på vinteren er et tydelig tegn på at du har et maurreir i konstruksjonen i din bolig.

2. Mus

Du tror kanskje ikke det er en stor bekymring hvis mus bor inne noen måneder for å gjemme seg for været te. Tross alt kan det ofte virke nesten snilt å la musene holde seg varme og tørre. I tillegg kan de få musebæsjene du så i hjørnet av boden sannsynligvis bli ryddet opp med litt vaskemiddel og varmt vann. Det kan være tilfelle, men du kan være sikker på at det er mye mer avføring i nærheten som du rett og slett ikke har oppdaget ennå. Har du i tillegg vurdert det faktum at denne avføringen, sammen med dyrenes urin og spytt, inneholder farlige og noen ganger dødelige patogener som kan overføres til mennesker? Anta for øyeblikket at du kunne på en eller annen måte.

3. Rotter

De fleste vil være enige i at tanken på at en rotte løper fritt inne i huset vil være ubehagelig, men skaden som forårsakes av rotter kan være langt mer alvorlig enn det. Rotter gnager på nesten hva som helst, og vil dermed ofte kunne ødelegge elektriske anlegg, isolasjon eller rør som finnes i veggen. Konsekvensene dersom dette får holde på lenge nok kan være store, det kan for eksempel føre til lekasjer som resulterer i at hele vegger må byttes ut, eller bidra til økt brannfare ved at elektriske anlegg blir skadet. I noen tilfeller vil skade forårsaket av rotter kunne koste flere hundre tusen om ikke millioner å fikse.

4. Skjeggkre

Har du færst fått dem inn i boligen, kan disse være vanskelig å bli kvitt. Vi har en metode som har vist seg mye mer effektiv enn andre, men denne vil heller ikke gi noen garanti for at insekten blir borte, men antallet reduseres betydelig. Denne metoden er utviklet i Norge, og kan kun utføres av godkjente skadedyrteknikere.

hvorfor er det valgt for oss?

Det krever spesifikk kunnskap for å holde skadedyr ute av hjemmet ditt. Selv om du vet hvordan du skal bli kvitt maur i hjemmet ditt, vet du sannsynligvis ikke hva du skal gjøre med skjeggkre. Våre dyktige teknikere vet derimot hvordan de skal ta vare på alle de vanlige skadedyrene du møter. Vi har omfattende kunnskap og en rekke spesialverktøy som gjør at vi kan utrydde angrep raskt og effektivt.

Gjør en avtale i dag

Du trenger spesielle ferdigheter og kunnskaper for å bli kvitt skadedyrangrep. Hvis du ikke har kunnskapen til å fjerne skadedyr fra hjemmet ditt, ring oss idag. Vi er klare til å hjelpe deg med å fjerne skadedyr fra hjemmet ditt.


Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top