Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Avfukter

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Avfukter

Avfukter

Oppleverduat din bolig har høy fuktighet, kan dette føre til flere uønskede problemer. Høy fuktighet gir en god grobunn for mange forskjellige sopptyper. Det å ha et godt inneklima, med riktig fuktighet gjørat boligen oppleves som friskere og renere. Ved dårig Luftkvalitet kan man lettere pådra seg sykdommer og luftveisproblemer.Hvis du har problemer med fuktighet, bør tiltak mot dette vurderes.

Avfukter

En avfukter er en maskin som hjelper deg med å holde luftfuktigheten på et ønsket nivå. Når luftfuktigheten blir høy, kan dette føre med seg endel uheldige følger, som vi helst vil unngå. Det er mange uheldige følger av å ha høy fuktighet i en bolig. Fuktig luft i boligen fører med seg, kjellerlukt, støvmidd, mugg, mugg, skadedyr og kan føre til luftveisproblemer og allergi. En avfukter kan hjelpe – på flere måter enn én. Her er noen fordeler med en avfukter og hvordan du velger den rette for deg.

Den vanligste problemstillingen med fuktighet i boliger, kommer fra gamle krypkjellere med dårlig drenering eller dårlig ventilasjon. Når disse forholdene blir dårlige nok, vil det oppstå prolemer med sopp, råte, mugg og skadedyr som borebiller, sølvkre og edderkopper, vil få gode levevilkår. Ofte kan det være utfordrende å fjerne fuktighet fra slike kjellere, siden grunnforholdene rundt boligen ikke gir mulighet for å foreta de utbedringene som trengs. I slike tilfeller vil det være behov for å fjerne fuktighet med hjelp av en avfukter.

Andre steder man med stor fordel kan bruke en avfukter

En avfukter kan brukes til å løse flere typer problemer. Fuktighet i garasje som følge av regn og snø som blir med bilen inn, begrense fuktighet i båten, eller senke fuktigheten på arbeidsplasser som produserer fuktighet.

I dag finnes det avfuktere med egne program for klestørk, som med stor fordel kan brukes i stedet for tørketrommel. Dette er også mye bedre for for klærne med tanke på slitasje.

avfukter kjeller

Positive egenskaper med en avfukter

Mange opplever at luftveier blir irriterte ved å oppholde seg i boliger med høy luftfuktighet. Her kan maskinene reduserer irritasjon på luftveiene, slik at du kan puste lettere og føle deg komfortabel i hjemmet ditt.

Et mindre fuktig inneklima i hjemmet betyr at klær vil tørke raskere, tørrmat holder seg fersk lengre, og du vil ha levere mulighet for rust eller korrosjon på ting som datautstyr, elektronikk og verktøy.

Å bruke en avfukter vil også redusere støv i boliger som har hatt høy fuktighet.

Tegn på at du trenger en avfukter

-Vannflekker på vegger eller tak i hjemmet ditt
– Små svarte flekker som vokser på veggene eller i områder med høy luftfuktighet, som badekar eller dusj
-Du opplever Insekter som liker fuktighet i boligen, (f.eks. sølvkre eller borebiller).
-Kjellerlukt
-Du har rom i boligen som ikke lar seg ventilere godt nok.

Det kan også være lurt å vurdere en avfukter hvis du bor i en bygård, siden mugg- og muggsporer kan vandre gjennom ventilasjonsanlegg, og kan bygge seg opp i veggene mellom leilighetene. Selv om du holder oppholdsrommet rent, kan disse allergenene fra andre områder av bygningen være skadelige for din og familiens helse.

Velge en avfukter

Dersom du har behov for en avfukter, vil det være mange faktorer som spiller inn for at du skal kunne velge den typen, eller størrelsen som passer best for deg.

Størrelsen på rom, hvor mye fuktighet er det der, temperatur i rommet også videre, er faktorer man må ta hensyn til.

En ny avfukter i dag har et lavt støynivå og skal ikke være et forstyrrende element. De kjører stille og effektivt i bakgrunnen uten at folk flest merker det.

Dersom du opplever høy fuktighet i din bolig og ikke har andre muligheter for å senke nivåene, så kan det å skaffe en avfukter hjelpe deg å få et mye bedre inneklima. Du vil oppleve å leve et sunnere og bedre liv. Hvis du i tillegg lider av allergier eller andre symptomer, bør du virkelig vurdere å skaffe deg en avfukter. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om de forskjellige modellene vi tilbyr og alternativene som er tilgjengelige. Vi selger maskiner i alle størrelser og som passer til alle behov. Vi kan hjelpe deg til å få bedre og sunnere luft i hjemmet ditt.

Ta kontakt med skadedyrkontroll1 for en uforpliktende samtale om ditt problem. Det koster ingenting å ringe oss.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top