Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Biocider

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Biocider

Biocider er kjemikalier som brukes for å drepe eller kontrollere skadedyr. Disse kjemikaliene kan brukes både innendørs og utendørs, og er vanligvis tilgjengelige i form av spray, granulater, eller som en væske som kan påføres direkte på overflater.

Mange biocider er laget av naturlige ingredienser, og er derfor mindre farlige for mennesker og dyr enn syntetiske alternativer. Det er likevel viktig å følge instruksjonene på produktet nøye, og å unngå å bruke biocider i områder hvor barn eller kjæledyr kan komme i kontakt med dem.

Noen av de vanligste biocidene som brukes i skadedyrbransjen inkluderer:

  • Pyretriner: Dette er naturlige stoffer som utvinnes fra krysantemumblomster. Pyretriner er effektive mot et bredt spekter av skadedyr, inkludert fluer, mygg, og maur.
  • Insektvekstregulatorer: Disse kjemikaliene forstyrrer insekters vekst og utvikling, og hindrer dem fra å nå voksenstadiet. De er spesielt effektive mot kakerlakker og lopper.
  • Rottegift/musegift: Dette er en type biocid som brukes for å kontrollere rottepopulasjoner. Gift er vanligvis tilgjengelig i form av granulater eller blokker som kan plasseres i sikre åtestasjoner i områder hvor rotter eller mus kan være til stede.

Det er viktig å merke seg at biocider kan være farlige hvis de ikke brukes på riktig måte. Det er derfor viktig å følge instruksjonene nøye, og å kontakte en profesjonell skadedyrbekjemper hvis du er usikker på hvordan du skal bruke produktet på riktig måte.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top