Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Fellefangst

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Fellefangst

Fellefangst er en vanlig metode for å fange skadedyr. Det er en effektiv og human måte å kontrollere bestanden på. Fellefangst innebærer å plassere feller på strategiske steder for å fange skadedyrene.

Det finnes ulike typer feller som kan brukes i fellefangst for rotter og mus:

Klappfeller: Disse fangene inneholder en fjærbelastet arm som utløses når gnageren går inn i fellen. Det er viktig å plassere disse feller på en måte som sikrer at andre dyr ikke blir fanget.

Levendefangst feller: Disse fangene fanger gnageren levende, og gir deg muligheten til å frigjøre den på et annet sted. Det er viktig å sjekke fellene regelmessig for å sikre at gnageren ikke lider.

Elektroniske feller: Disse fangene bruker en elektrisk ladning for å drepe gnageren. De er effektive og kan være en god løsning for større skadedyr.

 

Det er også flere typer feller for å fange insekter. Her er noen eksempler:

Lysfeller: Disse bruker lys for å tiltrekke seg nattaktive insekter som møll. Når insektene nærmer seg lyset, blir de fanget i en beholder.

Feromonfeller: Disse bruker kjemiske signalstoffer, kjent som feromoner, for å tiltrekke seg spesifikke arter av insekter. Dette er spesielt effektivt for å fange skadedyr som møll.

Limfeller: Dette er enkle, klebrige feller som tiltrekker seg insekter med luktstoff.

Fellefangst kan være en effektiv måte å kontrollere skadedyr på, men det er viktig å være forsiktig og ta hensyn til andre dyr som kan bli fanget. Det anbefales å kontakte en profesjonell skadedyrbekjemper for å få hjelp med fellefangst og andre metoder for skadedyrkontroll.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top