Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Hygienepraksis

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Hygienepraksis

Hygienepraksis er en viktig del av skadedyrbransjen. Det er viktig å ha en god hygienepraksis for å unngå spredning av skadedyr og for å beskytte helsen til mennesker og dyr.

I kommunale helseinstitusjoner er hygienepraksis spesielt viktig. Det er viktig å ha et godt infeksjonskontrollprogram og retningslinjer som er forståelige for alle som skal bruke dem. Lederen bør også kjenne til oppfatninger og holdninger blant personalet når det gjelder hygienepraksis.

Det er også viktig å være oppmerksom på resistente bakterier som MRSA og meticillinresistente gule stafylokokker. Disse kan være et stort problem på verdensbasis, og det er viktig å unngå spredning av disse bakteriene.

For å forbedre hygienepraksis, kan det være lurt å ha regelmessige opplæringsøkter for personalet. Det kan også være lurt å ha en god rutine for renhold og desinfeksjon av utstyr og lokaler.

En god hygienepraksis er viktig for å unngå spredning av skadedyr og bakterier. Det er derfor viktig å ha gode retningslinjer og infeksjonskontrollprogram, samt å ha regelmessige opplæringsøkter for personalet.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top