Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Matsikkerhetsavtale

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Matsikkerhetsavtale

En matsikkerhetsavtale er en avtale mellom en bedrift og en skadedyrkontrolltjeneste som sikrer forebyggende beskyttelse og bekjempelse av skadedyr. Avtalen inkluderer også hjelp med å opprettholde bedriftens IK-mat system og opplæring av personalet for å sikre høy mattrygghet.

En slik avtale tilbyr en rekke tjenester for å sikre høy mattrygghet. Disse tjenestene inkluderer:
• Forebyggende beskyttelse mot skadedyr i matvarer
• Bekjempelse av skadedyr hvis de oppdages
• Hjelp med å opprettholde bedriftens IK-mat system
• Opplæring av personalet for å sikre høy mattrygghet

Med en matsikerhetsavtale vil bedriften ha en erfaren partner som hjelper dem med å oppnå høy mattrygghet. Den valgte tjenesten vil også følge opp hvordan IK-mat systemet fungerer i det daglige arbeidet og motivere personalet til å opprettholde høy mattrygghet.

Det er viktig å ha en matsikkerhetsavtale for å sikre at bedriftens næringsmidler er av høy kvalitet og trygge for forbrukerne. Med en slik avtale kan bedriften være trygg på at de har en pålitelig partner som vil hjelpe dem med å oppnå høy kvalitet på deres sikkerhetsrutiner rundt mat.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top