Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Bekymret for maur? Slik forhindrer du et angrep denne sommeren

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Bekymret for maur? Slik forhindrer du et angrep denne sommeren

Råd for et maurfritt hjem

Mens sommersesongen ofte byr på strandturer, grillkos og matlaging, tar den også imot en gjest som ingen vil ha—maur! Disse skadedyrene kan utgjøre helse- og eiendomsrisiko – fra matforurensning til kostbare skader på eiendom. Som et resultat deler vi tips for et maurfritt hjem denne sommeren.

Det er viktig å samarbeide med en skadedyrbekjemper, hvis du opplever store plager med maur. Noen maurarter kan forurense eksponerte matvarer, mens andre arter som stokkmaur kan forårsake alvorlig byggnigsskade når de baner seg vei gjennom tre for å bygge reir.

Selv om de er små i størrelse, kan disse skadedyrene forårsake store problemer på eiendommen din. Vi anbefaler følgende tips for å forhindre maurangrep i hjemmet ditt:

  • Tørk opp smuler og søl umiddelbart
  • Hold matpakkene lukket eller forseglet og oppbevar produktene i tett lufttette beholdere
  • Oppbevar søppel i lukkede beholdere og fjern det regelmessig fra hjemmet
  • Tett sprekker og hull på utsiden av boligen, inkludert inngangspunkter for ventilasjon og rør
  • Hold kjæledyrmat og vannoppvask rene

Sommeren er høysesongen for disse uønskede inntrengerne å dukke opp. Så det er viktig å ta de nødvendige forholdsreglene og følge nøye med på tegn på en potensiell maurangrep. Hvis du oppdager maur i hjemmet ditt, sørg for å kontakte en autorsiert skadedyrbekjemper til hjelpe til med problemet.

Vi har et omfattende materiale på nettsidene som gir en grunnleggende forsåelse i hvordan man bekjemper maur i huset. Det finnes også informasjon om de fleste typer insekter man kan møte på, i vår skadedyrguide.

Ønsker man mer omfattende kunnskap, kan vi anbefale å lese om skadedyr på www.fhi.no

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top