Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Beste tips for raskt å bli kvitt skadedyr

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Beste tips for raskt å bli kvitt skadedyr

Mest effektive tips for å fange skadedyr i hjemmet

Er du lei av mus i hjemmet ditt? Vil du vite med hvilke feller du kan fange flere mus og bli kvitt mus i hjemmet ditt? Vel, du har flaks, for i dag vil vi avsløre noen av de beste metodene for å sikre at de små inntrengerne og hvordan du kan si et permanent farvel til de små vennene dine!
Rotter og mus kan begynne å komme inn i huset ditt på forskjellige måter. Disse problemene kan vokse raskt og gjøre mye skade på hus og annen eiendom. I tillegg til klappfeller, er det mange måter å holde dem borte fra stedet, som levende fangst bur, elektriske feller eller du kan enkelt bruke forgiftet åte som tiltrekker seg og tar livet av disse skadedyrene.
Så i denne artikkelen vil vi vite de beste musefellene og rottefellene for å bli kvitt disse skadedyrene raskt på en effektiv måte.

Hvordan fange mus/rotter på en naturlig måte?

Mus og rotter legger igjen avføring overalt, og hvis avføringen blir liggende lenge nok, kan de forurense maten. Mus og rotter kan være bærere av mange sykdommer. Men som medlemmer av økosystemet er det ikke hyggelig å bare drepe dem.

Flere feller du kan bruke selv før disse dyrene blir årsaken til noen alvorlige skader på huset ditt. De kan se søte ut, men dette kan ikke være grunnen til å la dem bo i huset ditt for alltid. Her er noen måter å forhindre mus permanent.

Møllkuler

Møllkuler har vært brukt i lang tid til naturlig skadedyrbekjempelse, da de er laget av kjemikaliet som heter naftalen. Den er lett å finne og kan brukes på en enkel måte. Møllkuler er effektive for å avverge mus, slik at du kan plassere møllkuler i deres mulige habitater. Du må bare være forsiktig med å spre dem da lukten også kan være ubehagelig og skadelig for mennesker.

Essensielle oljer

De essensielle oljene peppermynte, citronella og eukalyptusoljer kan bidra til å bli kvitt gnagere på en naturlig måte. Insekter liker ikke lukten av eukalyptusolje. Når det brukes som avskrekkende middel, kan en konsentrasjon på 5-10 % være ekstremt effektiv.

Uglefjær

Forskning viser at musene er smarte nok til å føle trusler i omgivelsene. De har lært hvordan de skal handle og flykte fra en ugles angrep. Derfor kan du bruke uglefjær for å bli kvitt skadedyr som mus/rotter raskt.

salmiakk

Bortsett fra rengjøringsmidlet, er ammoniakk også et verdifullt middel siden det har en skarp lukt. Du kan forberede frastøtningsmidlet for disse skadedyrene ved å bruke 1/2 kopp salmiakk, tilsette 2/3 skjeer vaskemiddel og blande dem med litt vann. Plasser deretter denne blandingen der mus ofte besøker.

Stålull

Du kan bruke stålull for å blokkere tilgangspunktene til disse skadedyrene. Stålull kan brukes som en barriere for å forhindre at musene kommer inn i huset ditt.

Tørket kattesand

Disse dyrene er allerede kjent som naturlige rovdyr av rotter/mus. Så du kan kjøpe litt tørket kattesand og lure dem ved å plassere det tørkede strøet i hullet der de vanligvis holder til.

Hvilke matvarer tiltrekker mus?

Peanøttsmør, sjokoladepålegg, fuglefrø eller nøtter. Men mus spiser bokstavelig talt neste alt.

Mus er naturlige nøttespisere, de elsker peanøtter mer enn ost. Dermed kan du bruke  peanøttsmør for å tiltrekke seg disse skadedyrene i feller.

Fangstbur

Du kan bruke bur for mus og rottefangst for å bli kvitt disse skadedyrene. Mange butikker selger for tiden levende fangst rotte- og musefeller. De kommer i to størrelser, stor og liten. Disse burene har et dørlukkende fjærsystem som lukkes automatisk når gnagere løper inn. I dette tilfellet må du bare legge litt mat for å tiltrekke deg gnageren og sette buret et mørkere sted slik at de ikke kan se buret. Du kan lure dem ved å bruke denne metoden, og når musen er fanget, kan du sette dem fri et sted langt unna.

Elektriske feller

Hvis du noen gang har et stort museproblem i huset, garasjen, bilen, kontoret eller jobben, så kan du bruke en elektrisk felle. Når du ikke kan redusere museproblemet på andre måter, er dette alternativet et du kan bruke. Denne enheten er enkelt å tømme å rengjøre. Disse fellene krever strøm eller batterier for å være aktive, og den dreper mus og rotter ved å gi elektriske støt.

Konklusjon: Vi bør prøve først å redusere gnagerproblemet ved å holde dem ute fra stedene våre uten å drepe dem. Ettersom alle levende skapninger er like viktige for naturens balanse, er også mus/rotter en viktig del av økosystemet. 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top