Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Bruk disse miljøvennlige måtene å bli kvitt fugleangrep

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Bruk disse miljøvennlige måtene å bli kvitt fugleangrep

Måtene å bli kvitt fugleangrep

Med sommerens ankomst ser vi en rekke fugler. Det kan være et flott syn, men kan også føre til store problemer og irritasjon. Fugler kan skade og skitne til bygg, avlinger, industriområder eller arbeidsplasser, avhengig av deres art. I tillegg kan fugleangrep også forekomme på kjøretøy, båter og idrettsanlegg. Derfor er det en av hovedtingene i sommermånedene. For å holde anlegg rene og fungere skikkelig, er det viktig å iverksette proaktive tiltak mot det. Måker kan være en spesiell langs kysten. Å bli kvitt måker kan by på noen store utfordringer.

måke

Fugler gjør ikke bare huset rotete, men forårsaker også støyende forstyrrelser i søvnen og det daglige arbeidet. Så å bli kvitt disse fuglene er det essensielle skrittet du må ta for å beskytte hjemmet og miljøet ditt. Det finnes en rekke løsninger for fuglekontroll og du kan også ringe ditt lokale skadedyrfirma for å kvitte seg med reir og angrep. Men i dagens økosystem kan det å bli kvitt fugler forårsake miljøfarer. Hvis du er bekymret for miljøet, la oss gi deg noen gode nyheter. Nå kan du dra nytte av økologiske fuglekontrolltiltak.

  • Tidligere brukte skadedyrkontrolltjenester kjemikalier eller feller for å kontrollere fugler og dyr. Dette var ikke de beste metodene for skadedyrbekjempelse. Nå bruker moderne skadedyrbekjempere innovative måter å bli kvitt angrepet på, som er bra for miljøet og av humanitære årsaker.
  • Å bruke fuglepigger eller fuglewire er et utmerket valg. Det gir en fysisk barriere og hindrer fugler i å lande på overflater som tak eller vinduskarmer. Det vil ikke skade fuglen og er miljøvennlig.
  • Skadedyreksperter bruker ultrasoniske fuglekontrollenheter som avgir høye lyder som er uhørbare for mennesker, men som irriterer fugler. Det vil ikke skade fuglene fysisk eller forårsake alvorlig skade, men det vil holde dem unna og holde plassen levelig for dem. Det er en av de beste og mest effektive fugleavstøtende midler.
  • Et annet alternativ er fuglenett, som kan brukes i store rom og åpne områder som hager eller plener. Den kommer i ulike alternativer; noen er tunge, mens andre er lettere. Jeg slipper ikke fuglen inn, men jeg slipper inn sollyset. Det forårsaker heller ikke alvorlig skade på fuglen.
  • Hørbar fuglealarm er en annen flott fugleavstøter som skremmer fugler, og de flyr vanligvis bort. For mennesker er disse lydene uhørbare og forårsaker ikke skade, men for fugler er det som en alarm om at området er utrygt og derfor flyr de bort og vender ikke tilbake til det stedet.
  • Strømførende skinner er de senere årene blitt mer populært. De er nesten ikke synlige og har en veldig god effekt. De har en liten mengde strøm og vil ikke på noen måte skade fuglene.
  • Laserstråler kan også brukes. Det er de senere år utviklet kraftige lasere som føler fuglenes bevegelser i et avgrenset område. Dette brukes ofte på flyplasser eller steder hvor det kan være fare dersom fugl kommer inn på området. Disse går ofte på bevegelse og kan derfor være vanskelig å bruke på steder hvor det er mye mennesker og annen bevegelse i omådet.

Konklusjon

I tillegg til disse  nevnte teknikkene, brukes en rekke innovative miljøvennlige teknikker av skadedyrfirmaer. Disse teknikkene vil ikke skade fuglene eller naturen og vil samtidig holde hjemmet ditt fritt for angrep.

 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top