Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Eksperter advarer. Feriereiser kan bety flere veggedyrtilfeller

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Eksperter advarer. Feriereiser kan bety flere veggedyrtilfeller

Det ventes stort hopp i antallet veggedyrsaker i Norge etter sommeren.

“Nå som flere reiser på ferie til utlandet igjen, vil flere veggedyr finne veien til norske boliger, venter Norsk Hussopp Forsikring.Reisestopp under pandemien ga en markant nedgang på omfanget av veggedyr. Nå er det ventet at trenden vil snu.– Vi tror antall veggedyrtilfeller vil øke betraktelig, hvis ikke folk er påpasselige med hva de får med seg hjem fra ferien, sier skadesjef Svein Stormoen i Norsk Hussopp Forsikring.I årene før pandemien var det en kraftig vekst i veggedyrtilfeller. Det er vanlig at de kommer inn i boliger som blindpassasjerer i kofferten fra ferie.– Hvis du først er uheldig er det viktig å gjøre noe med problemet raskt, hvis ikke kan kostnadene bli store, sier Stormoen.”Tekst hentet fra vg.no

Det ventes stort hopp i antallet veggedyrsaker i Norge etter sommeren.

“Nå som flere reiser på ferie til utlandet igjen, vil flere veggedyr finne veien til norske boliger, venter Norsk Hussopp Forsikring.

Reisestopp under pandemien ga en markant nedgang på omfanget av veggedyr. Nå er det ventet at trenden vil snu.

– Vi tror antall veggedyrtilfeller vil øke betraktelig, hvis ikke folk er påpasselige med hva de får med seg hjem fra ferien, sier skadesjef Svein Stormoen i Norsk Hussopp Forsikring.

I årene før pandemien var det en kraftig vekst i veggedyrtilfeller. Det er vanlig at de kommer inn i boliger som blindpassasjerer i kofferten fra ferie.

– Hvis du først er uheldig er det viktig å gjøre noe med problemet raskt, hvis ikke kan kostnadene bli store, sier Stormoen.”

Tekst hentet fra vg.no

Hva bør vi tenke på når vi reiser?

I samarbeid med profesjonelle skadedyrfirmaer, ønsker vi å spre bevissthet om forebygging og kontroll av veggedyr mens folk drar på sommerferie.

Veggedyr er veldig hardføre og unnvikende skadedyr, noe som gjør dem vanskelige å kontrollere, spesielt i reiseboliger hvor de kan spre seg fra rom til rom, hvor de så blir med som uønsket reisefølge hjem i Norske boliger.

Vi anbefaler flere tips for å beskytte seg mot veggedyr når du reiser, inkludert å ha med en liten lommelykt for å hjelpe til med visuelle inspeksjoner før utpakking, sjekke laken, madrasssømmer og sengebunner for tydelige tegn på aktivitet, inkludert mørke flekker, tomme veggedyrskinn og insektene seg selv. Hold kofferten et stykke unna seng og gjerne oppe på et bord eller stol under hotellopphold. Når de kommer hjem, bør reisende vurdere å støvsuge kofferter innvendig og utvendig og vaske alle klærne i varmt vann og tørketrommel for å drepe veggedyr eller egg som kan ha blitt med.

Veggedyr finnes på nesten alle steder folk pleier å samles, inkludert boliger, skoler, kontorer, butikker og til og med offentlig transport. Bevissthet er en viktig nøkkel til forebygging av veggedyr, så det er viktig for folk å være oppmerksom og årvåken. En liten veggedyr inspeksjon tar kun få minutter, men kan spare deg for store problemer senere.

Her kan du kan lese mer om reisetips for å unngå veggedyr.

Vi i Sørlandet Skadedyrkontroll anbefaler alle å ha en skadedyrforsikring som dekker veggedyrbekjempelser dersom uhellet skulle være ute. Norsk hussoppforsikring har gode forsikringer som dekker alle typer skadedyr.

Hvis det er mistanke om veggedyrangrep, søk øyeblikkelig hjelp for en skadedyrbekjempelse. For mer informasjon om veggedyr, besøk fhi.no

Trenger du tips om hvordan behandle veggedyr, midler eller monitorer for å sikre deg mot veggedyr. Finner du dette på skadedyrproffen.no

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top