Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Forebygge mot mus

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Forebygge mot mus

Forebygge mot mus

Mus og til og med rotter finner noen ganger en måte å snike seg inn i hjemmene våre på. Bruk forebyggende tiltak for å slippe problemer med gnagere i din bolig.

Har du fått uventet besøk og leter etter effektiv skadedyrbekjempelse, kan du kontakte oss for å få hjelp til å løse dine problemer med mus eller rotter.

Ta kontakt idag, for å bli kvitt problemet raskt.

Mus søker ofte ly i varme, lukkede rom, for eksempel hjemmet ditt. Det er mange ting du kan gjøre for å holde mus ute av hjemmet ditt og beskytte hjemmet ditt mot disse irriterende gnagerne. Som det viser seg, er det visse lukter som disse skadedyrene ikke tåler, noe som betyr at du kan bruke dem til din fordel. Fra essensielle oljer til vanlige husholdningsartikler, mange dufter vil sende mus løpende i den andre retningen.

Når folk først finner mus i hjemmet sitt, kan det være ekstremt vanskelig å bli kvitt problemet helt. I tillegg, når de først har bygget sitt skjulte hekkeområde, blir det vanskeligere. Det er derfor det er best å ta skritt for å forhindre et angrep før det skjer.

Så hvorfor kommer mus inn i huset?
En av de største grunnene til at mus kommer inn i hjemmet ditt, er fordi de leter etter mat. Og et av de enkleste stedene å finne mat er i en søppelbøtte som ikke er ordentlig lukket.

Pass på at du alltid holder søppelbøttene tett lukket og ikke la poser eller bokser stå åpne. Dette vil gjøre det vanskelig for rotter å komme til maten og hindre dem i å komme inn i hjemmet ditt.

Peppermynteolje er en effektiv metode for å holde mus og rotter borte. Disse gnagerne liker ikke den sterke, mintaktige duften av denne oljen, så noen få dråper rundt hjemmet ditt kan hjelpe til med å holde dem borte.

Huseiere kan også bruke en sprayflaske til å spre peppermynteolje rundt i hjemmet. Eller bruke den direkte på områder der de har sett mus. Bare sørg for å fortynne oljen først, siden ufortynnet peppermynteolje kan irritere huden din.

Citronella er et velkjent myggmiddel, men det kan også brukes til å holde mus og rotter unna.

Disse dyrene liker ikke lukten av citronella som sitroner, så å bruke den hjemme kan avskrekke dem.

Du kan kjøpe citronellalys eller oljer eller dyrke citronellaplanter rundt i huset. Disse plantene vil ikke bare bidra til å avvise gnagere, men også gjøre uterom mer behagelige.

I tillegg til naturlige dufter finnes det også kjemiske dufter som frastøter disse skadedyrene, hvorav en er blekemiddel.

Kraftige vaskemiddel som klorin eller salmiakk er et standard husholdningsprodukt som kan brukes som et gnagermiddel. Den sterke lukten av disse midlene er ubehagelig for disse dyrene, så å bruke den i hjemmet ditt kan bidra til å holde dem unna.

Sørg for å bruke sterke vaskemiddel trygt, da det kan være giftig ved innånding eller svelging. Bruk hansker og maske når du bruker ufortynnede rengjøringsprodukter.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top