Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Fuglesikring

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Fuglesikring

Hvert år bruker hus, gård og bedriftseiere store summer på å rydde opp etter fugler som har oppholdt seg på tak og i konstruksjonen på bygninger. Fugler som duer, kråker og måker elsker å bruke bygningsflater til å lande, raste og bygge reir. Fuglenes avføring er sur og vil raskt tære på bygningsmaterialer. Avføring etter fugl er også bærer av mange smittsomme sykdommer. For å forhindre spredning av sykdom og forhindre skade på eiendom, å utføre fuglesikring er viktig før fugleproblemet kommer ut av kontroll.

bli kvitt fugl

Når du planlegger en løsning for fuglekontroll, er det viktig å være sikker på at du vet hva slags fugler som er problematiske, hva de gjør og hvor mange det er. Det er mange produkter for fuglekontroll på markedet, men de mest effektive, er de som fysisk holder fuglene borte.

For flate overflater som tak, kanter og bygningsskilt foreslås det å bruke produkter som fuglepigg, fuglewire eller elektrisk fugleskinner. For store områder som fugler samler seg i, for eksempel under store beskyttelsestak er det best å bruke fuglenett for å ekskludere fuglene fra disse områdene.

Her er noen grunnene til at fuglesikring er viktig

Fugler, fugleskitt og hekkematerialer bærer overførbare sykdommer og ektoparasitter. Fugleskitt er svært surt og kan flekke og tære på bygningsmaterialer. Fugler kan forurense matproduksjon og inventar når de hekker i lagre. Regelmessig opprydding av fugleskitt kan koste virksomheter store summer hvert år. Fuglereder kan tette avløp i tak og takrenner. Fugl kan utgjøre en brannfare nær belysning eller andre elektriske installasjoner. Jo lengre fuglene kan hekke eller roe seg i et uønsket område, jo vanskeligere blir det å fjerne dem. Det er viktig å ta en proaktiv tilnærming når du arbeider med skadedyrsfugler. På sikt kan det spare deg for tid og penger.

Hvordan bli kvitt måker

Fuglenett

Dette er et godt valg for halvt lukkede rom og store åpne områder, som hager. Fuglenett kommer i en rekke materialer, kraftige og lettere alternativer er tilgjengelige. Det gir en beskyttende barriere som hindrer fugler i å komme inn, men tillater sollys og tillater vanning av grøntområder. Dette kan fint brukes mot både måker, duer og småfugl.

måker på tak

Fuglewire eller fugletråd

Fuglewire er et nesten usynlig strammet ledningssystem som forhindrer fugler i å sitte og oppholde seg i området det er montert. Fuglewire som hinder, er en metode som er mindre aggressiv og forhindrer at duer og måker forsøker å sette seg på smale bygningsfunksjoner som kanter på tak, vinduskarmer og andre steder det er mulig å oppholde seg. De virker ved å hindre fugler i å bruke høye avsatser som utkikksposter. Dette gjør steder mindre attraktive for fuglene. Dette er en god metode å sikre kanter på flate tak mot måker og duer.

Fuglewire brukes på følgende steder

Steder med lavt trykk av problemfugl
Nye bygninger der fugler ennå ikke har begynt å oppholde seg.
Bygninger der det kreves en diskret metode for fuglesikring.
Fuglewire er en kostnadseffektiv måte å redusere et problem med måker eller duer.

fuglewire

Hvordan bli kvitt duer

Pigger er en effektiv og enkel måte å hindre fugl i å hindre fugler fra å sitte eller lage reir på utsatte steder som flate tak, takutstikk, avløpsrør, takrenner og smale avsatser.

Disse piggene laget i rustfritt stål og skader ikke fuglene, de er fleksible, tåler UV -lys og kan installeres nesten hvor som helst med et spesiallim for å unngå behovet for å trenge inn i bygningsskallet. Dette er spesielt nyttig når en bygningsflate ikke kan bores som, blikkplater, brystninger og takstein. Fuglepigg er tilgjengelig i forskjellige bredder.

Fuglesikring

Det er viktig å merke seg at til tross for deres fleksibilitet og effektivitet, kan fuglepigger være mindre vellykket på svært skjermede steder. Duer har til og med vært kjent for å bygge reir på toppen av piggene hvis det betyr at de får bo i deres foretrukne hekkeområde. Har du et problem med fugl, vil vi fortelle deg hva som passer og gi våre anbefalinger slik at fuglene ikke kommer tilbake.

Måkepigger er en tyngre versjon av duepiggene og har en litt lengre pigg, som forhindrer dem i å lande på bygningens forkant, utsatte funksjoner som lampestolper, avløpsrør og takrenner.

For et tilbud, vennligst ta kontakt på mail eller telefon. Her kan vi avtale en uforpliktende befaring og pristilbud på å utføre fuglesikring.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top