Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Holde mus unna lagringsområder

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Holde mus unna lagringsområder

Holde mus unna lagringsområder

Du har nettopp lagt merke til et spor av små, svarte museskitt nær døren til lagringsområdet ditt. Hva gjør du? Ditt første instinkt kan være å få panikk – tross alt er julepynten, esker med gamle klær og ekstra tepper i det rommet – men så trekker du pusten dypt og innser at det må være en måte å rottesikre oppbevaringsutstyret ditt på . Les videre for å finne ut hvordan du holder gnagere ute av oppbevaringsrommet ditt før du tar kontakt skadedyrkontrollen.

 

Brampton skadedyrbekjempelse holder rotter ute av verneområder

Hvorfor mus elsker lagringsområdene dine

For deg kan loftet ditt være et mørkt, lite innbydende hjørne som bare eksisterer for deg å lagre glemte gjenstander. For en mus har loftet akkurat den rette mengden rot å gjemme seg i. Det er også varmt og trygt mot rovdyr – perfekt for å bygge et reir. På bare ett år kan en mus ha opptil 35 babyer!

Dessverre for deg vil mus raskt lære å snike seg inn i vegger, glide rundt sokler og gjemme seg når de hører deg komme. Det er fullt mulig for generasjoner av mus å bo i lagringsplassen din uten at du en gang merker det – helt til de begynner å ødelegge tingene dine.

Dette er grunnen til at det er viktig å iverksette tiltak for å kontrollere rotteangrepet før heller enn senere. Ditt gnagerproblem kan formere seg betydelig på bare noen få måneder, og babyene vil snart bli voksne som bygger reirene sine inne i oppbevaringsbokser og streifer rundt i hjemmet ditt på jakt etter mat.

3 måter å forhindre mus i lagringsområdene dine

Det kan være lurt å samarbeide med et profesjonelt selskap for fjerning av skadedyr hvis skaden er omfattende eller hvis du ikke finner de skyldige. eller rottefjerningstjeneste vil kunne utrydde dem uten å skade hjemmet ditt.

Hvis du nettopp har lagt merke til en mus, kan det være lurt å sette en felle og iverksette tiltak før det blir et problem (selv om det kan være lurt å gjøre en vurdering for å vurdere om det er flere og om de har forårsaket skade) . Start med å gjøre følgende tre ting for å holde mus borte fra eiendelene dine.

1. Invester i forseglede beholdere for dine eiendeler

Først, kjøp en lufttett beholder av høy kvalitet for å beskytte dine mest verdifulle gjenstander selv om du har et museproblem. Gjenstander som ikke er beskyttet vil bli tygget på, brukt som reirmateriale, eller brukt som felles rottetoalett.

2. Inspiser lagringsområdet før du legger til nye elementer

Se nøye på området før du omorganiserer. Du har kanskje kjøpt lufttette beholdere som er perfekte for å oppbevare de gamle dynene og babyklærne, men sørg for å rydde området for mus, avføring og mulige reir før du plasserer dem på loftet.

3. Kast eventuelt matpynt

Høytiden kan være din favoritttid på året – og med all maten som står igjen på disken, innpakningspapir som er kastet i hjørnet og dekorasjoner laget av popcorn og godteri, er det sannsynligvis også rottenes favoritt. Ikke la pepperkakehus, rader med popcorn eller uinnpakket sjokolade henge etter en fest. Fei opp alle smuler og legg bort mat og godbiter som du ikke kommer til å spise i nær fremtid for å avskrekke mus fra å besøke.

Kontakt Skadedyrkontroll1

Å prøve å holde mus borte fra favoritttingene dine kan være en ekstremt vanskelig oppgave. Hvis hjemmet ditt er infisert av disse små skadedyrene, eller hvis de allerede har skadet lagringsområdene dine, må du handle nå før flere av eiendelene dine blir ødelagt. Kontakt oss i dag om det planlegg en grundig inspeksjon.


Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top