Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hva er hovedårsaken til veggedyrangrep

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hva er hovedårsaken til veggedyrangrep

veggedyrangrep

Veggedyr er små vingeløse parasitter som finnes over hele verden. De lever av menneskeblod. Veggedyr gjemmer seg i senger og madrasser. Deres smertefrie bitt blir kløende og svulmer opp til røde flekker. Deres tilstedeværelse er stressende og irriterende.

Veggedyr er må skapninger som forårsaker forferdelige angrep i hjemmet. De beveger seg fra et sted til et annet ved å klamre seg til klær eller bagasje. Å ha et insektangrep betyr ikke at hjemmet ditt er skittent og møkkete. Det betyr ganske enkelt at du eller dine eiendeler har kommet i kontakt med et infisert område.

                                                       Årsaker og forholdsregler

Reise er hovedårsaken til veggedyrangrep. Steder som hoteller og moteller er ssteder man plukker opp veggedyr. Disse små insektene kan finne en måte å komme inn i bagasjen din hvis du legger den på sengen eller skapet på disse stedene. Veggedyr skjuler seg i sømmer på madrasser, sengetøy som laken og tepper, under løse tapetender, mellom sprekker i tregulv og veggsprekker. De fraktes til nye steder vi infiserte gjenstander som møbler, kofferter, klær, vesker og ryggsekker.

Unngå å kjøpe brukte møbler, som er en annen årsak til skadedyrsangrep. Du vet kanskje ikke om det møblet allerede har veggedyrt. Bruk en lommelykt og sjekk nøye kanter, sømmer eller sprekker for insekter.

Veggedyr kommer inn i hjemmene våre fra hoteller, hytter, moteller eller andre steder man overnatter for en natt eller 2. Siden disse insektene så lett overføres gjennom klær og annet materiale, er de dessverre lett å få med seg hjem. De kan også overleve sprøytemidler, flytte bort fra sprøytede områder og finne nye steder å bo.

                                                        Er veggedyrbitt farlig?

Insektbitt er ikke alvorlig; bittene forsvinner av seg selv i løpet av en uke. Hvis et insekt biter en person, kan han bruke en ren, våt klut på det berørte området for å forhindre kløe og hevelse. Ikke klø på bittene, da dette kan gjøre at det blir en infeksjon.

  • Forebygging er den beste måten å stoppe skadedyrangrep. Rengjør huset ditt ofte. Vask lakenene en gang i uken og tørk dem i tørketrommelen. Støvsug tepper og puter regelmessig og hold rommene rotfrie.
  • Når du reiser, sjekk bunnlagene og foldene på sengen før du bruker dem. Rengjør all bagasje  etter at du kommer tilbake fra turen. Vask alle klærne dine grundig.
  • Vennligst kast ubrukte gjenstander som gamle blader og aviser; et rotete hus er et perfekt sted å gjemme seg og legge egg. Mørke sprekker er et flott sted å gjemme seg.
  • Se etter sprekker eller andre mulige gjemmesteder og forsegl dem. Pass på at teppet ikke løsner og reparer eventuelle skader. Veggedyr kan gjemme seg i papp. Ikke oppbevar klær og tilbehør på gulvet. Kast ubrukte ting du ikke lenger trenger.
  • Rengjør putevar, laken og madrasstrekk og vask alt i varmt vann. Tørk i tørketrommel. Hvis du utsetter insekter for tørketrommel, vil de helt sikkert dø. Så rengjør alle klær og sengetøy med strykejern eller damp.

Veggedyrangrep er uønsket, og jo raskere du identifiserer dem, jo raskere kan du få en løsning. Ta kontakt med skadedyrkontroll1 idag.  

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top