Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hva er sølvkre

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hva er sølvkre

Bli kvitt sølvkre

Sølvkre regnes generelt sett som ufarlige og harmløse gjester i våre hjem. De kan bli sjenerende når man finner dem på steder som bad, kjøkken og vaskerom. Mange ønsker derfor av den grunn å bli kvitt dem. Sølvkre er stort sett altetende, men livnærer seg i utgangspunktet ved å spise muggsopp, og derfor kan deres tilstedeværelse være et tegn på fuktproblemer eller fuktskader i det aktuelle rommet.

Hva er sølvkre?

En sølvkre er et lite, vingeløst insekt som ofte finnes i hjem med høy luftfuktighet. Sølvkre kan ofte forveksles med skjeggkre, men de er mer avhengig av fuktighet. De finnes oftest i kjellere og lett fuktige bad.

Hva spiser sølvkre?

Sølvkre lever av en rekke gjenstander, inkludert papir, tekstiler og døde insekter. De tiltrekkes av mat rik på protein eller karbohydrater.

Hva er tegnene på sølvkreangrep?

Det vanligste tegnet er tilstedeværelsen av selve sølvkreet. Andre tegn inkluderer små hull i klær eller papir, og gule eller brune flekker på stoffer.

Hvordan bli kvitt sølvkre?

Sølvkre kan være vanskelig å bli kvitt når de først har angrepet et hjem. Den beste måten er å forhindre at de kommer inn i hjemmet ditt i utgangspunktet. Dersom de allerede er kommet inn, gjelder det å redusere fuktighetsnivået. Dette kan gjøres ved å bruke en avfukter eller ved å ventilere hjemmet ditt på riktig måte. Hvis du allerede har sølvkre i hjemmet ditt, finnes det en rekke insektmidler som kan brukes for å begrense antallet av dem.

Sølvkre er små vingeløse insekter som ofte finnes i hjem. De får navnet sitt fra sin sølvgrå farge og fiskelignende form. Sølvkre er ufarlig for mennesker, men kan være til sjenanse. De tiltrekkes av fuktighet og gjemmer seg ofte i små sprekker og hulrom. De finnes i fuktige områder som bad, kjøkken og kjellere.

Ønsker du å lese mer om sølvkre, kan du lese på fhi.no

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top