Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan bli kvitt edderkopper

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan bli kvitt edderkopper

Hvordan bli kvitt edderkopper?

Høsten er den tiden på året hvor ederkopper finner veien inn. Det er en stor økning i antall ederkopper Har du fobi mot ederkopper kan denne tiden på året være den store skrekken. Vi gir deg noen tips i hva du kan gjøre for å holde dem unna i tiden som kommer.

Tips mot edderkopper

Hva om huset, kontoret, lageret eller hagen allerede er fylt op med edderkopper? Ikke bekymre deg. Denne artikkelen er for deg hvordan bli kvitt edderkopper?

For å bli kvitt edderkopper vil jeg vise deg mange typer løsninger. Du kan bli kvitt edderkopper naturlig ved å følge instruksjonene våre. Det er ikke nødvendig å bruke gift, som kan være skadelig for mennesker og kjæledyr.

Kanskje du trenger å vite hvordan du blir kvitt edderkopper? Hvis du er en av dem som føler ekstremt ubehag eller frykt ved å ha edderkopper i hjemmet ditt, følg trinnene nedenfor for å bli kvitt dem. Disse triksene er enkle å implementere. Så la oss begynne.

1. Fjern spindelvev.

Du kan bli kvitt edderkopper ved å fjerne spindelvev fra hjemmet, kontoret, lageret og hagen. Du kan fjerne spindelvevene med hånden, kosten, pinne eller støvsugeren.

2. Plasser edderkoppfeller

Du kan lage edderkoppfeller for å fange edderkopper. For å fange edderkopper kan du bruke limfeller. Plasser disse fellene langs lister, viduskarmer eller andre steder du har observert disse små skapningene. i ditt hjem eller lager. slike feller bør byttes ut ofte. Minimum hver 4 uke.

3. Bruk peppermynteolje

Vil du bli kvitt edderkopper uten å bruke kjemikalier? Du kan bruke peppermynteolje da den ikke har noen dårlig effekt på helsen og avgir en sterk duft som holder edderkopper unna. Så spray peppermynteolje på steder der du finner edderkoppaktivitet. Du må gjøre dette regelmessig.

4. Bruk eddik

Eddik er også et husmiddel for å bli kvitt edderkopper, og det har heller ingen skadelige effekter på helsen. Så lag en hel flaske væske med halvparten hvit eddik og halvparten vann og spray den i hjørnene av rommet ditt eller på steder der du har lagt merke til edderkoppaktivitet. Så du kan bli kvitt edderkopper ved å bruke vanlige ingredienser.

5. Hold huset og leiligheten ryddig og ren

Hvis du feier veggen, taket og gulvet hver dag, vil edderkopper ikke finne noen flukt for å bo på rommet ditt. Prøv derfor å holde rommet, bod og hage ryddig og rent.

6. Bruk en edderkoppfanger

Du kan slippe edderkopper uten å drepe dem ved å bruke en edderkoppfanger. En edderkoppfanger er en håndholdt pinne som brukes til å forsiktig fange edderkopper. Du kan fange edderkopper med en edderkoppfanger, fjerne dem og oppbevare dem et annet sted utenfor hjemmet ditt.

7. Bruk insektmiddel

Du kan spraye insektmiddel for å bli kvitt edderkopper. Du bør være klar over at insektmiddel kan være skadelig for kjæledyr og mennesker. Så du kan spraye insektmiddel på de stedene der barn og kjæledyr vanligvis ikke går. Insektspray vil ha en rask effekt, men vil ikke vare særlig lenge. Middel påføres langs lister, vinduskarmer, rundt ventiler eller andre steder ederkopper kan komme inn.

8. Middel mot edderkopper

Hvilket middel mot edderkopper skal man velge? Når man skal velge middel for å bli kvitt edderkopper er det flere ting man bør tenke på. Hvordan virker middelet på omgivelsene? Kan det skade andre ting enn edderkopper? Hva med menneskene og dyrene som bor der? 

De senere årene har det kommet flere giftfrie alternativ insektmiddel på markedet. Et av disse er veldig godt egnet til å bli kvitt edderkopper. Det er lett å påføre, ikke farlig for miljøet og har lang virketid. Middelet vi anbefaler heter insektnix spray. Dette er et naturlig fossilt stenmel som insekter og ederkopper vil tørke ut og dø av hvis de kommer i kontakt med det. 

Insektnix er ikke skadelig for mennesker eller dyr, men kan føles ubehagelig dersom man kommer i kontakt med det, siden det også er sterkt uttørkende på hud. Dette påføres langs lister, rundt vinduer, dører, luftekanaler eller andre gjennomføringer i vegger som ederkopper kan komme inn. Vår erfaring er at dette har en veldig god effekt over lang tid dersom det brukes og påføres riktig. Insektnix spray kan kjøpes på skadedyrproffen.no

konklusjon: Avslutningsvis kan vi si at hvis du følger de ovennevnte instruksjonene, kan du bli kvitt edderkopper fra hjemmet ditt. Disse prosessene er veldig naturlige og veldig enkle. Før du dreper edderkopper, bør du huske på at edderkopper ikke er farlige. De spiser skadelige insekter. Hvis du virkelig trenger å bli kvitt edderkopper, prøv å bruke en naturlig prosess. I nødstilfeller kan du bare bruke insektmiddel.

Ønsker du alikevel råd eller hjelp til å bli kvitt edderkopper. Ta kontakt med skadedyrkontroll1 for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top