Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan bli kvitt maur inne

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan bli kvitt maur inne

Har du maur inne?

Finner du maur inne i boligen er det viktig å finne ut hvorfor de er der, og hvilke tiltak du kan gjøre for å bli kvitt dem. De fleste som finner maur inne gjør det på våren. Da er mauren ofte på leting etter mat, siden tilgang på mat ikke er god ute i naturen. Disse maurene forsvinner raskt av seg selv. Men det er også et utbredt problem at maur bosetter seg inne. Da er det viktig å vite hvordan man blir kvitt maur inne.


94 44 55 55

Hvorfor finner man maur inne

Maur tiltrekkes av fuktige områder og vil som regel bosette seg på et sted med høy fuktighet og i nærheten av en varmekilde.  

Dersom maur har etablert seg inne i et hus, er det nødvendig å finne grunnen til at de er der, slik at man etter en bekjempelse begrenser muligheten for at nye mautr etablerer seg på nytt.

maur

Hvordan bli kvitt maur inne

Har du et etablert samfunn med maur inne i huset ditt, kan dette være vanskelig å bli kvitt. Man bør ikke utføre tiltak før man har studert situasjonen nøye for å finne ut så mye som mulig om hvordan mauren beveger seg og hvor de sannsynligvis bor. Finner man tydelig stier hvor de beveger seg, kan dette fortelle mye om hva vi burde gjøre og hvilke tiltak som er de beste å starte med.

hvordan bli kvitt maur inne

Hvis man ikke finner ut hvor reiret er, vil forgiftet åte være det eneste formen for bekjempelse man bruker. Forgiftet åte vil maure ta med seg tilbake til samfunnet, hvor den deler mat med alle som er der. Dette vil kunne ta livet av alle individer som bor der om man er tålmodig og fortsetter å mate maurene med åte til aktiviteten er borte.

Finner man derimot maurtua og kan blottlegge denne, vil direkte bekjempelse med sprøytemiddel være en veldig sikker og god måte å bli kvitt ditt maurproblem inne på.

Maur kommer inn utenfra

Dersom man finner ut at maurene som er inne i boligen kommer utenfra, vilkan man forsøke å følge maurstier ut for å avdekke hvor reiret er ute. Da vil man også her kunne bekjempe dette med kontaktdrepende sprøytemiddel eller pulver. Dersom man ike finner reiret kan man stoppe maurene fra å komme inn ved å legge forgiftet åte der man ser maurene kommer inn i boligen. Maur vil ikke gå lengre enn de må for å finne mat de kan ta med seg tilbake til samfunnet sitt.

Maur inne om vinteren

Opplever man at man finner maur inne på vinteren, er dette et tydelig tegn på et etablert samfunn som bor inne i boligen. Maur er i dvale på vinteren, og vil ikke kunne våkne før temperaturen begynner å bli høyere. Dersom maur har våknet på vinteren er dette et tegn på at de bor i nærheten av en varmekilde som har forstyrret deres naturlige søvn. Varmekabler, panelovner og kjøleskap som avgir varme der de er, vil ofte være årsaken til at maurene har våknet. 

Hva hvis dette ikke virker?

Hvis du føler at du ikke lykkes med dine egne tiltak, eller er usikker på hva du burde gjøre, vil det beste være å ta kontakt med oss i Skadedyrkontroll1. Vi har lang erfaring med å løse maurproblemer og har tilgang på de beste midler og utstyr som er tilgjengelig for å løse alle typer maurproblemer.

Vi vet hvordan bli kvitt maur inne på den beste og mest effektive metoden. Våre metoder tilpasses ditt behov, og vil alltid ta hensyn til miljøet og alle som bor i husstanden.  

Vi utfører trygg og effektiv skadedyrkontroll. Ta kontakt med Skadedyrkontroll1 for en uforpliktende samtale om ditt problem.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top