Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan bli kvitt mygg

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan bli kvitt mygg

Hvordan bli kvitt mygg

Hvis du opplever store mengder mygg som plager omgivelsene og familien blir ofte bitt av mygg, er det noen få skritt du kan ta.

Eliminer kilder til stillestående vann.

Ikke alt kan kontrolleres, som å ha en dam eller en bekk på eiendommen din, men andre kilder til stående vann kan fjernes. Hvis du for eksempel har et barnebasseng, sørg for at du tømmer det og oppbevarer det når det ikke er i bruk. Å rydde opp rusk rundt huset og vedlikeholde landskapsarbeid kan også utgjøre en stor forskjell.

Prøv forskjellige former for insektmiddel.

Noen milde frastøtende insektmidler kan hjelpe hvis du legger merke til at insekter biter. Insektsmidler kommer i en rekke former, og de fleste er vanligvis i stand til å finne en som fungerer for deg. Dessverre gir insektmidler ikke en permanent løsning, og kan innebære re-applikasjoner og andre ulemper. Vi kan anbefale Bushman, som er et mildt middel du kan få kjøpt på nett, eller i butikker.

Ikke la myggen finne veien inn.

Heldigvis er de fleste tingene mygg tiltrekkes ute, men det er fortsatt tiltak du bør ta for å forhindre at de reiser innendørs. Pass på å lukke dører bak deg, og hvis du vil ha et vindu åpent, bør det ha en riktig installert insktsnett uten rifter eller rifter. Siden mygg tiltrekkes av fuktighet, bør du også sørge for at du ikke opplever lekkasjer under vasken eller annet rørleggerarbeid i hjemmet.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top