Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan ser veggedyr ut? Veggedyr bilder

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan ser veggedyr ut? Veggedyr bilder

Veggedyr er den siste typen angrep de fleste ønsker å håndtere, men å få en positiv identifikasjon er avgjørende for å behandle problemet. Folk går ofte på internett for å spørre “er dette en veggedyr”?

Visuelt identifisere en veggedyr er vanligvis en enkel oppgave for de som er kjent med dem. Veggedyr er typisk en rødbrun farge, har 6 ben, 2 små antenner og oftest en flat, sirkulær kropp. Kroppene deres kan også være mer som en oval, men avhengig av hvor nylig de har matet og kan også fremstå mer hvit/klar farge avhengig av hvor de er i livssyklusen.

For å hjelpe deg med å identifisere hvordan veggedyr ser ut, her er en liste med bilder av veggedyr. Vet du at du har veggedyr? Sjekk ut vår veiledning for å bli kvitt veggedyr.

Ta deg også tid til å se på guidene våre til beste måten å bekjempe veggedyr på.

 

Veggedyr klynde

Veggedyr størrelse
Veggedyr er større enn mange tror

 

Veggedyr utseendeVeggedyr gjemmer segveggedyr i sofa

spor etter veggedyr
Spor etter veggedyr
veggedyr angrep
veggedyr under seng

Typisk sted for tegn på veggedyr
veggedyr langs kant på seng

 

 

Det finnes også flere insekter som ofte forveksles med veggedyr. Noen ligner på veggedyr, mens andre bare oppfattes som veggedyr. Se vår artikkel om insekter som ligner på veggedyr.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top