Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Mus flytter inn før vinteren

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Mus flytter inn før vinteren

Mus søker ly i boliger

Opplever du mus i huset eller boligen din kan dette være tegn på et større problem. Det er viktig å bekjempe dem raskt og effektivt. Finn ut av hvordan de er kommet seg inn. De kan gjøre store skader på kort tid, og selv om du klarer å fjerne de som er der nå, er det en stor mulighet for at flere finner den samme veien inn. 

Ta kontakt idag, så finner vi løsningen på ditt museproblem.

Mus flytter inn i hus før vinteren

Mus tiltrekkes av varmekilder og leter etter mat når været blir kaldere. De vil utvilsomt komme opp med utrolig oppfinnsomme måter å komme seg inn i huset på, inkludert åpning av vinduer, dører, ventiler, rør og hull i veggene.

De som ennå ikke har søkt ly klar over at tiden er i ferd med å renne ut for å finne trygge steder å være de neste månedene. Om denne vinteren gir snø, sludd, is eller regn, bryr mus seg virkelig ikke fordi ingen av disse omstendighetene er behagelige for dem å oppholde seg i.

mus i hus

Du tror kanskje ikke det er en stor bekymring hvis mus bruker noen måneder på å gjemme seg for været i veggene i huset ditt. Tross alt kan det ofte virke nesten snilt å la musene holde seg varme og tørre. I tillegg kan de få musebæsjene du så i hjørnet av boden sannsynligvis bli ryddet opp med litt vaskemiddel og varmt vann. Det kan være tilfelle, men du kan være sikker på at det er mye mer avføring i nærheten som du rett og slett ikke har oppdaget ennå. Har du i tillegg vurdert det faktum at denne avføringen, sammen med dyrenes urin og spytt, inneholder farlige og noen ganger dødelige patogener som kan overføres til mennesker? Anta for øyeblikket at du kunne på en eller annen måte.

Du må ta proaktive tiltak for å holde mus ute av hjemmet ditt ved å sikre utsiden av bygningen din og opprettholde et lite innbydende miljø inne. Det er noen enkle prosedyrer du kan ta i et forsøk på å stoppe gnagere og andre skadedyr fra å bruke veggens hulrom som vintergjemmested,

Fyll ut eventuelle hull og sprekker, spesielt de der rør og ledninger kommer inn i hjemmet ditt. Mus kan presse seg gjennom et hull på størrelse med en krone!

Vinduer og dørskjermer bør repareres eller skiftes ut. Mus kan komme inn via selv den minste åpning. Mat bør oppbevares i kjøleskap eller i lufttette beholdere. Du vil ikke at mus skal betrakte boden eller kjøkkenet ditt som en buffet.

Fjern søppel og søppel regelmessig, og oppbevar det deretter i bokser med tettlukkende lokk.

Eliminer fuktighet forårsaket av lekkende klimaanlegg, rør osv. Gnagere trekkes veldig til områder med vannkilder.

Siden væravisolering og fugemasse er tilbøyelige til å sprekke med temperaturendringer, sørg for å tette eventuelle sprekker rundt vinduer og dører, selv på steder der du kanskje har utført reparasjoner bare forrige sesong.

Å opprettholde planter i nærheten av hjemmet ditt og unnlate å fjerne busker og rask som samler seg mot fundamentet er begge invitasjoner for små mus. Mens de leter etter en mulighet, kan de gjemme seg i det grønne, og du vil kanskje aldri se dem. Hold heller ugresset kuttet, la aldri avfallet hope seg opp mot huset, og hold planter og stablede vedhauger minst 2 meter unna eiendommen din.

På ingen måte vil mus bli frastøtt av et rent kjøkken. Mus kan imidlertid bli trukket til et kjøkken som fluer mot lys hvis det er matrester på gulv, benkeplater og i vasken. Videre bør du oppbevare tørkede gjenstander (inkludert kjæledyrmat) i tettsittende glass- eller metallbeholdere for å hindre mus i å tygge gjennom dem.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top