Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Mus i murvegger

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Mus i murvegger

Når vi er ute på skadedyrkontroll, må vi annalysere bygget og hvordan det er bygget for å lettere få en forståelse av hva som kan være det egentlige problemet. Hvilken type vegger som finnes i bygninger, som lagerbygg, bolighus, leilighetskomplekser, restauranter, skoler og forskjellige andre typer bygningene er en viktig observasjon? Å bli klar over hvordan veggtyper er bygget opp, er viktig i nesten alt arbeid med skadedyrkontroll, men det er spesielt viktig når probelmene i boligen er på grunn av mus.

Blant de forskjellige veggtypene, er vegger bygget i lecablokker ofte essensielle boliger for husmus. Derfor er det viktig å gjenkjenne tilstedeværelsen av slike vegger og forstå deres sammensetning og struktur i forhold til skadedyr, noe som kan spare deg for tid og løse skadedyrproblemer raskere og mer effektivt..

Men hva er det med noen vegger bygget i lecablokker som gjør dem så attraktive for mus? La oss ta en titt.

1. Utbredelse

Over de siste fem eller seks tiårene har veldig mange bygg — både kommersielle og boliger — blitt bygget med lecablokker. Ta en titt rundt, og du vil se slike vegger overalt. Stort sett brukes disse blokkene til støtte for fundamentvegger, men blokkonstruksjon brukes også til indre skillevegger og bærende vegger. Denne typen blokker er enkle å bygge med og lager en solid konstruksjon for bygget.

2. Enkel og flere tilganger

På grunn av “porøsiteten” til betongen, gir lecablokker skadedyr rask tilgang til blokkenes indre og enkel reise langs blokkoverflatene. Gnagere har kroppsformer, ben, føtter og klør tilpasset for å klatre, gripe og klamre seg fast. Det burde derfor være åpenbart hvor enkelt gnagere kan grave sine skarpe, spisse klør inn i den grove, porøse blokken og reise opp, ned og over blokkene med fart og smidighet.

3. Plass Effektivitet

Akkurat som for menneskelige leilighetskomplekser, tilbyr vegger bygget i lecablokker mus utmerket plass effektivitet. Mange tomrom (dvs. museleiligheter) finnes innenfor lecablokker i relativt små områder.

4. Gode Termiske Egenskaper

På grunn av designet av betongblokker (dvs. luftlommer og tomrom innenfor hver blokks vegger), og de spesifikke formuleringene av betong, gir lecablokker lav termisk konduktivitet og høy termisk kapasitet.

5. Enkel flytting

Når ett redehull blir forurenset med avføring, urin, kadavere og kanskje råtnende matrester, kan mus raskt bytte til en helt ny bolig inne i muren, kanskje ved siden av, eller under eller over.

6. Lecablokker tilbyr stille skjul

Mus finner ofte steder som de kan være helt uforstyrret. Inne i murvegger er det sjelden fare for at andre dyr eller mennesker klarer å finne dem. Derfor er dette en trygg og stille plass de kan bo helt uforstyrret.

Profesjonell skadedyrkontroll

Vår jobb som skadedyrprofesjonelle er, når det er mulig, å lokalisere å fjerne grunnen til at skadedyrene er i bygget. Mus er på tross av sin lille størrelse regnet for å være blandt de største skadedyrene i verden. Den utrolig tilpasningsdyktige musen skaper store problemer for mennesker og bygg over hele verden.

Så, når vi støter på et vedvarende museproblem i en bygning som inneholder murvegger, er det noen punkter som er viktige å fokusere på:

  1. Lokaliser de veggene innenfor områdene hvor mus rapporteres som er de varme veggene på grunn av enten nærliggende utstyr eller apparater som ovner, oppvaskmaskiner, motort utstyr, osv., eller på grunn av retning (dvs. sør- og vestvegger).
  2. Fokuser ytterligere inn på hvilke områder i nærheten av disse veggene, der mus kan lett få tilgang til mat.
  3. I området ved varme vegger hvor mus finner mat, se etter hull eller åpninger i veggen. Sjekk rundt disse åpningene for slitemerker, som viser hvor musene har vært.

Ved å lokalisere kilden, kan feller brukes til å kontrollere musene avhengig av situasjonen. Men viktigere for langsiktig kontroll, er å muse-sikre sine vegger bygget i lecablokker.

 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top