Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Noen tips og triks for å forhindre maurangrep

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Noen tips og triks for å forhindre maurangrep

Noen tips og triks for å forhindre maurangrep

Maur er vedvarende og er en vanlig skadedyrbekymring. De sklir gjennom små hull og sprekker i huset og bygger kolonier i plenen, noe som gjør livet vanskelig for oss. De reiser på jakt etter mat og har en tendens til å etterlate et usynlig spor av kjemikalier for å informere andre maur fra kolonien. De er små og generelt ufarlige. Men de forurenser maten, og er til stor sjenanse.

 

Maur er vedvarende og er en vanlig skadedyrbekymring. De sklir gjennom små hull og sprekker i huset og bygger kolonier i plenen, noe som gjør livet vanskelig for oss. De reiser på jakt etter mat og har en tendens til å etterlate et usynlig spor av kjemikalier for å informere andre maur fra kolonien. De er små og generelt ufarlige. Men de forurenser maten, og er til stor sjenanse.

Maur er sosiale insekter som bygger kolonier formerer seg til store tallrike samfunn. Å drepe hele kolonien vil løse problemet. Noen maurkontrolltiltak er tilstrekkelige til å ødelegge deres livssyklus og deres kolonier.

1. Rengjør huset grundig

Hold alltid kjøkkenområdene rene. Oppbevar søte godbiter og småkaker i lufttette beholdere. Søppel bør rengjøres regelmessig. Sørg for at søppelbøtten er tett lukket. Sørg for å tørke opp matsøl og ikke oppbevar skittent oppvask i vasken. Rengjør og fei gulvene for å bli kvitt brødsmuler. 

2. Giftfri forebygging

Forsegling av maurinngangspunkter. Tilgangspunkter som små hull og sprekker rundt dører, hull rundt vinduer, kraner og gulvsprekker skal festes godt og sikres. For å utslette maur kan du bruke sitrusbaserte rengjøringsmidler eller peppermyntesåpe.

3. Sprøytemidler mot maur

Dette er de beste alternativene for å utslette hele maurkolonien. Åte laget med insektmiddel kan drepe dem. Men insektmiddel er giftige og kan være en risiko for helsen, så ikke la åtestasjoner stå åpen. Barn eller kjæledyr kan stikke dem i munnen eller tygge dem.

4. Forberedelse til maurkontrolltjeneste

Følg disse forholdsreglene før ditt planlagte besøk av skadedyrbekjempelsen.

  • Tørk av benker og fjern matrester.
  • Oppbevar mat i skadedyrbestandige beholdere.
  • Vask oppvasken regelmessig.
  • La aldri kjæledyrmat ligge ute etter at kjæledyret ditt har spist ferdig.
  • Oppbevar matavfall i en maursikker beholder til de tas med til søppelkassa.

Åte dreper maur umiddelbart. Maurlokking er en rask og enkel metode for å forhindre maurangrep. Prøve for å blokkere tilgangspunkter. Det er den sikreste måten å holde maur ute. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler i nærheten av mauråte, da Dette vil redusere sjansene for at maur spiser åten.

Det er vanskelig å bli kvitt maur fra hjemmet eller kontoret ditt. Men med hjelp fra Sørlandet skadedyrkontroll, som bruker de beste og mest effektive metoder for å eliminere maurproblemet for alltid. Vi er erfarne fagfolk som vil identifisere typen maur du har å gjøre med og hjelpe deg med å bli kvitt dem. Vi er et autorisert skadedyrfirma<span style=”font-weight: 400;”> som tilbyr skreddersydde løsninger fra eksperter for å holde alle typer skadedyr under kontroll.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top