Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Om oss

Vi i Skadedyrkontroll1 ønsker å gi våre kunder den beste service og skadedyrtjeneste i landet.
I områdene vi ikke dekker selv, ønsker vi å fremme mindre norske selskaper. Vi samarbeider med lokale selskaper som innehar høy kompetanse og høy integritet.

Om oss

 

 

skabra

 

Vi er medlem av Skabra, som er skadedyrbransjens nasjonale fagorganisasjon. Alle våre teknikere er godkjente skadedyrteknikere fra folkehelseinstituttet, og blir etterutdannet jevnlig for å holde seg oppdatert på nye tekniker, utstyr og metoder som blir forsket frem om skadedyrkontroll.

 

Miljø og samfunn

 

Skadedyrbransjen har i de senere år opplevd en kraftig utvikling mot en grønnere linje innen skadedyrkontroll.

Skadedyrkontroll1 AS arbeider for å være i fremste rekke når det gjelder å redusere miljøpåvirkning, vi arbeider offensivt for å senke bruk av kjemikalier og produkter som setter et negativt avtrykk på miljøet. Dette krever at våre medarbeidere og samarbeidspartnere hele tiden er oppdatert på de siste trender og utvikling i vår bransje.Vår kompetanse sikrer våre medarbeidere og kunder fra å bli utsatt for mer stoffer med negativ miljøpåvirkning enn nødvendig. Våre teknikere og samarbeidspartnere blir kurset i nye metoder og ny forskning jevnlig. Dette sikrer at du som kunde alltid får den beste metoden for å løse ditt problem.Vår Fagsjef Glen Hovdal blir ofte brukt som ekspert på skadedyr i lokale og nasjonale medier. Du kan se et litet utdrag av artikler vi har bidratt til:

-Veggedyr
-Kakerlakker
-Melmøll
-Rotter
-Veggedyr

Hvordan jobber vi?

Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø. Vi prioriterer Helse, Miljø og Sikkerhet, og vi arbeider utfra substitusjonsprinsippet. Derfor velger vi alltid det produkt eller metode som gir minst avtrykk på miljøet, men som allikevel gir ønsket effekt.

Vi arbeider innen en utsatt bransje, og selv små feil kan føre til store konsekvenser, så forebyggende arbeid er særdeles viktig. Rutiner på fast rapportering, risikoanalyser og interne krav er en viktig del av vårt arbeid.

Vi har lang erfaring med å takle de fleste skadedyrproblemer. Vi tilpasser våre tjenester etter våre kunders behov.

 

 

 
Våre teknikere kan hjelpe med alle typer skadedyrproblemer. Ta kontakt nå for en gratis samtale

Ta kontakt

Scroll to Top