Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Serviceavtale og vedlikeholdsavtale skadedyr

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Serviceavtale og vedlikeholdsavtale skadedyr

Vedlikeholdsavtale skadedyr

Er skadedyravtaler verdt det? Finn ut hvorfor eller hvorfor ikke. Er ikke forbygging bedre enn bekjempelse? Jo, det er klart det er! Vi i Sørlandet skadedyrkontroll tilbyr serviceavtaler tilpasset ditt behov.Ta kontakt med skadedyrkontroll1 for en uforpliktende samtale om ditt problem. Det koster ingenting å ringe oss. Vi kan bistå med gratis befaring for å se hva vi kan gjøre for deg.

Ta kontakt

Forebyggende avtaler mot skadedyr

Når det handler om å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr, så hjelper alltid forebyggende skadedyrbekjempelse.ÅtestasjonerMultikill felle

Er serviceavtaler mot skadedyr verdt det?

Det holder ikke bare hjemmet ditt skadedyrfritt ved å oppdage tidlige tegn på angrep, men beskytter deg også mot å pådra deg store kostnader forbundet med fullverdig skadedyrbekjempelse.

Eller er det en svindel som skadedyrfirmaer prøver å presse på for å tjene penger på deg?

Du vil få ærlige svar på begge disse spørsmålene. Dette innlegget vil hjelpe deg med å bestemme om du bør gå for forebyggende skadedyravtale, eller ikke.

Hva bør du tenke på før du avtaler jevnlige kontroller av din bolig?

Historien om skadedyrangrep i hjemmet ditt. Været og tilstanden på boligen din er avgjørende faktorer på hvor utsatt du er for skadedyr. Fuktighet og eldre byggeskikk er perfekte forhold for skadedyr å avle i stort antall.

Hvis nabolaget ditt har har historie med mye skadedyr. I så fall er det bare et spørsmål om tid når skadedyr vil invadere hjemmet eller eiendommen din.

Tidlige tegn på skadedyrangrep.

Noen ignorerer symptomene, og de gjør ikke engang den nødvendige tiltakene når det er nødvendig. Skadedyr, spesielt rotter, mus, maur, skjeggkre og veggedyr, sprer seg raskt fra et hjem til et annet, spesielt i leilighetsbygg eller andre boliger med flere enheter.

Så hvis boligen din er på et sted hvor skadedyrsangrep kan forventes, kan forebyggende skadedyrkontroll være nødvendig.

Står du overfor problem med tilbakevennende angrep av skadedyr?

Hvis du må gjennomføre skadedyrbekjempelser hvert eller hvert annet år. I så fall betyr det at enten skadedyrkontrollen ikke var grundig nok, eller at de generelle forholdene i og rundt hjemmet ditt forårsaket nye angrep. Da kan  den eneste måten å stoppe det på være en serviceavtale mot skadedyr, med jevnlige kontroller.

Serviceavtaler på skadedyr vil tidlig oppdage nye angrep. Skadedyrproblemer tas tidlig, og vil spare deg for mye penger på nye tiltak for å bekjempe nye angrep.

Profesjonelle skadedyrbekjempere er dyktige til å oppdage de tidlige tegnene på skadedyrsangrep og fjerne det.

Hvorfor en skadedyrkontroller bør utføre jevnlig skadedyrkontroll – fordelene

Nå som du vet faktorene du bør huske på før du bestemmer deg for å ansette en profesjonell for utføre jevnlige inspeksjoner, la oss se på fordelene med det.

Du lar en skadedyrbekjemper se etter tegn på angrep

Mange gjør-det-selv-arbeidere tar skadedyrkontroll i sine hender. Men suksessen med skadedyrbekjempelse ligger i å oppdage tegn på angrep og fjerne åpninger til stedene der skadedyr gjemmer seg.

Dette er ferdigheter fagfolk lærer ved utdannelse og erfaring. Og hvis du ikke driver med skadedyrbekjempelse, har du kanskje ikke ekspertisen.

Det er alltid lurt å overlate det i hendene på en profesjonell utrydder for å håndtere skadedyrproblemer.

Hvis du overser ett gjemmested eller de mindre tegn på angrep, som til tider ikke er synlig for det utrente øyet, så hjelper du skadedyrene med å komme tilbake.

Å bruke store mengder gift og andre tips du leser på internett er ofte ikke løsningen på et skadedyrproblem. Dessverre er det ikke så enkelt å fjerne skadedyr fra hjemmet ditt.

Profesjonelle bruker utstyr for å gå rett til kilden for at skadedyr dukker opp igjen i hjemmet ditt.

Forebyggende skadedyravtaler er dyrt og ikke verdt pengene?

Jevnlig skadedyrkontroll er akkurat som din vanlige helsesjekk. Det koster penger, men det sparer mye penger og frustrasjon i det lange løp.

For å beskytte hjemmet ditt kommer skadedyrkontroll med garantier.

Garantidekningen er forskjellig fra selskap til selskap. Vi velger å utføre alle nødvendige ekstrabehandlinger i en fastpris. Hvis vi ikke lykkes i å holde skadedyr i hjemmet ditt under kontroll, så må vi gratis ut for å utføre ekstra behandlinger. Ingen overraskende skadedyrkontrollkostnader som lurer i hjørnet som vil skape et hull i lommen.

Er det noen ulemper med jevnlig skadedyrkontroll? Når det gjøres av et pålitelig skadedyrfirma? Nei.

Hva gjør kontrolløren når han utfører skadedyrkontroll

  1. Skadedyrbekjemperen vil sjekke alle områder i hjemmet ditt, inkludert sprekker og hull i konstruksjonen, hvor skadedyr kan gjemme seg. Hullene i hjemmet ditt er inngangspunkter for mange skadedyr som rotter, mus og maur.
  2. Avhengig av inspeksjonen vil kontrolløren bruke litt insektmiddel eller aktiv åte mot gnagere.
  3. Skadedyrbekjemperen kan også anbefale mindre reparasjoner i hjemmet ditt som kan forhindre at insekter, rotter eller mus sniker seg inn i hjemmet ditt.
  4. Deres primære ekspertise ligger i å oppdage stedene der angrepet starter.
  5. Skadedyrbekjempere sjekker også hagen din for skadedyr.

Fast skadedyrkontroll dekker hele hjemmet ditt, inkludert hjemmets uteområde.

Useriøse skadedyrbekjempere

Det finnes mange “selgere” i skadedyrbransjen. Disse jobber ofte på provisjon, og selger mange unødvendige tjenester. 

I denne delen vil du bli kjent med noen røde flagg du bør se etter når du ansetter et selskap for hjelp med skadedyrkontroll.

Hvis du har de kommende punktene i bakhodet, vil ingen skadedyrbekjempelsesfirma kunne selge deg unødvendige tjenester.

  1. Ingen skadedyrbekjempelsesfirma som er flink til å gjøre jobben sin, er et grønt eller miljøvennlig skadedyrbekjempende firma.
  1. Skadedyrbekjempelse vil alltid innebære bruk av kjemikalier eller insektmidler.
  1. Ingen insektmiddel er organisk.
  1. Man kan ikke bekjempe skadedyr uten gift.

Hvis et skadedyrbekjempelsesfirma bruker disse begrepene, er det bedre å lete videre.

Bruker de masse tekniske termer du ikke forstår? Ikke kjøp en uforståelig tjeneste.

Unngå skadedyrbekjempende selskaper som gir deg et “grovt” anslag på pris.

Unngå skadedyrselskaper som vil belaste deg ekstra for bekjempelser under den avtalte serviceperioden.

Anerkjente skadedyrselskaper vil gjøre alt som trengs for å bli kvitt skadedyr, hvis de finner noe, under en inspeksjon, vil de ta hånd om dette, uten ekstra kostnader.

 

Bør du gjøre egen Skadedyrkontroll for hjemmet ditt?

Enkel skadedyrbekjempelse er en god idé å gjøre selv, så lenge du er sikker på hva du gjør. Effektiviteten av tiltak avhenger av metode og kunnskap om skadedyret du har å gjøre med.

Gjør-det-selv-måter vil stort sett alltid mislykkes hvis du prøver å bli kvitt tøffe skadedyr som stokkmaur, veggedyr, kakerlakker og skjeggkre.

Gjør det selv metoder vil mislykkes hvis du ikke går til roten av problemet.

Skadedyr som stokkmaur, sukkermaur, skjeggkre, kakerlakker og veggedyr trenger mer enn insektspray.

Gjennom årene har flere av disse skadedyrene utviklet immunitet mot mange insektmidler. Så det er mer utfordrende å bli kvitt dem enn noen gang før.

Konklusjon

Er inspeksjonsavtaler mot skadedyr verdt det? Ja, det er det, spesielt når hjemmet ditt har forholdene som er skissert tidligere i innlegget.

Det ville være best for hjemmet ditt hvis du finner et pålitelig skadedyrfirma for jevnlige inspeksjoner. Det kan være et nødvendig tiltak hvis du bor på et sted som gjør hjemmet ditt utsatt for skadedyrsangrep.

Skadedyravtaler er en forebyggende måte å beskytte hjemmet ditt mot skadedyrangrep. Og for å holde kostnadene dien lave på lengre sikt.

For å hjelpe deg med å velge riktig skadedyrselskap for hjemmet eller arbeidsplassen din, har vi også nevnt hvilke røde flagg du bør se etter. Unngå dem, og du vil alltid være i trygge hender.

Forebyggende skadedyrkontroll er som en vanlig helsesjekk for hjemmet ditt. Det holder kostnadene under kontroll.

 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top