Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Sørlandet skadedyrkontroll Fevik

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Sørlandet skadedyrkontroll Fevik

Skadedyrfirma Fevik

Når du opplever skadedyr komme inn i din bolig, leilighet eller på arbeidsplassen, bør man finne en effektiv metode for å bli kvitt dem. Skadedyr er vanskeligere å få utryddet hvis de har klart å etablere seg. Å komme i kontakt med godkjent skadedyrtekniker er avgjørende for et godt resultat. Alle steder har behov for individuell til passet skadedyrbekjempelse til de forhold som er på det aktuelle stedet. Ingen skadedyrsaker er identiske. Individuelle behov er nødvendig for å sikre en langsiktig løsning og som reduserer risikoen for at skadedyrene kommer tilbake.

 

rotter

Rotter og mus kan forårsake mye skade  i hjemmet ditt. Gnaging  på strømledninger utgjør stor brannfare, vannrør som blir ødelagt kan medføre store vannskader. Ubehagelig lukt, lyder i vegger og fare for spredning av sykdom og bakterier.

mus i hus

Hva slags oppdrag utfører vi?

Fjerning av mus i boliger
Bli kvitt rotter i hus
-Behandling av skjeggkre
Fjerning av vepsebol
Bli kvitt kakerlakker
Behandling mot stokkmaur
Bekjempelse av sukkermaur
Veggedyr behandling
Behandling av borebiller

Samt andre oppdrag når det gjelder skadedyr i boliger. Vi tar også på oss oppdrag hvor vi forebygger og inspiserer boliger for skadedyrangrep.

Skadedyrkontroll Fevik

Fevik har de fleste skadedyrene vi normalt sett finner på Sørlandet. Opplever du skadedyr som mus, rotter, sukkermaur, stokkmaur, skjeggkre, sølvkre, veps, veggedyr, borebiller og andre typer insekter som kommer inn i hus. Våre autoriserte skadedyrbekjempere vil kunne hjelpe til med de aller fleste skadedyrproblemer på en effektiv, profesjonell og trygg måte. Vi gir oss ikke før vi er fornøyd.

ekspert på skadedyr

Hva er skadedyrkontroll

Skadedyr har de siste årene blitt mer og mer utbredt. Vi ønsker ikke å omgås for mye insekter og dyr i våre boliger og på våre eiendommer. Dette gjør at mengden kjemikalier brukt mot skadedyr har øket voldsomt i omfang de siste årene. Det å utføre skadedyrbekontroll på en profesjonell måte er derfor blitt mer og mer viktig. En profesjonell skadedyrbekjemper innehar kunnskap og erfaring som gjør at bekjempelser kan utføres med mindre mengder kjemikalier for et enda bedre resultat.Vi hjelper boligeiere med å redusere mengden av kjemikalier brukt for å begrense skadedyr. Bekjempelsesmidler kan i værste fall gi uønskede skader samtidig som det ikke gir ønsket effekt dersom det brukes på feil måte.

Hva koster skadedyrkontroll?

Vi forstår at skadedyrkontroll er en utgift man ikke ønsker å bruke penger på. Men ofte er dette mye billigere og mindre frustrerende enn å se penger og tid forsvinne uten at resultatene man ønsker oppnås.

Det er vanskelig å si hva skadedyrbekjempelse vil koste. Men en god start er å ta kontakt med et skadedyrfirma før man forsøker utallige lure tips og triks selv. Dette er ofte noe som gjør at en bekjempelse blir mye mer utfordrende og tidkrevende enn nødvendig.

Skadedyrkontroll hos oss oppleves som billig av mange. Det å velge et mindre skadedyrfirma vil ofte være rimeligere enn større aktører. Vårt mål er at alle våre priser skal være ærlige og ingen skjulte kostnader.

Trenger du hjelp til kontrollere skadedyr i Fevik

Ta kontakt med oss i skadedyrkontroll1. Vi utfører alle typer kontrollere skadedyr på en effektiv måte.

Litt om Fevik

Fevik (også kalt Fevig) er en bygd og et tettsted i Grimstad kommune, beliggende mellom Arendal sentrum og Grimstad sentrum. I 1950- og 60-årene var stedet særlig kjent som turiststed, med gode badestrender og overnattingsmuligheter. Fylkesvei 420 går gjennom området.

Fevik er det største tettstedet i tidligere Fjære kommune. Tettstedet Fevik ligger ganske nær tettstedet Arendal i øst og tettstedet Grimstad i vest, og SSB definerte i en periode Fevik som en del av Arendal. I praksis fungerer disse tre tettstedene som en by og de to kommunene samarbeider, bl.a. om postmottak og digitalisering. Sender man brev til Arendal kommune er den korrekte postadressen Grimstad!

Kollektivtrafikken i Agder kjører pendelrute Grimstad – Arendal rutebilstasjon – Eydehavn.

Informasjon er hentet fra Wikipedia

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top