Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll Fredrikstad

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Skadedyrkontroll Fredrikstad

Skadedyrkontroll

Skadedyr kan være en stor påkjenning å få inn i bolig eller på arbeidsplassen. De kan føre til kraftige ubehag, helserisiko, gjøre materielle skader og psykiske påkjenninger. Skadedyr bør fjernes så raskt som mulig dersom de blir oppdaget på steder de ikke bør være. Hvis du har mistanke om at du kan ha et skadedyrproblem, er det viktig å starte riktige tiltak med en gang. Ofte er den beste løsningen å ringe et profesjonelt skadedyrfirma.

Når bør du kontakte skadedyrfirma:

  1. Du har sett skadedyr i hjemmet ditt. Dette er det mest åpenbare tegnet på at noe ikke er helt som det skal. Hvis du har sett noen skadedyr i huset, er det på tide å ringe en skadedyrtekniker.
  2. Skadedyrproblemet ditt forsvinner ikke. Hvis du har forsøkt å fjerne dem selv uten at det hjelper, er det på tide å be om hjelp.
  3. Du ser flere og flere skadedyr. Hvis det ser ut til at antallet skadedyr i hjemmet ditt øker, er det definitivt på tide å ringe etter skadedyrkontroll. Jo før du tar tak i problemet, jo lettere blir det å bli kvitt skadedyrene helt.

Hvis du opplever noen av disse tegnene, ikke nøl med å kontakte ditt lokale skadedyrfirma. Jo lenger du venter, jo verre vil problemet bli – og stol på oss, det vil du ikke!

Det er viktig å ta godt vare på boligen din, ikke bare for å spare tid og penger, men også for å holde eiendommen fri for skader og en fin plass å være. Vi har lang erfaring med skadedyrproblematikk, og vi vet derfor hvordan de forskjellige skadedyrene oppfører seg. Vi kan hjelpe deg med både forebyggende og akutte tiltak når det er behov for det.

Rotter i Fredrikstad

Rotter kommer ofte inn via {åpninger} og defekter i fundament og rørsystem. Vi har lang erfaring med disse dyrene og deres adferdsmønster. Vi vet hvordan å bli kvitt rotter. Våre teknikere og samarbeidspartnere hjelper til med å løse problemer med rotter i hus.

rotte

Mus i Fredrikstad

Mus er regnet for å være det største skadedyret i verden. De er ofte et problem utover høsten når gnagere som skogmus trekker inn i boliger. Har du opplevd dette tidligere anbefaler vi at forebyggende tiltak blir satt i gang i løpet av sommeren, eller tidlig høst for å stoppe mus før de er kommet inn. Vi har lang erfaring i å bli kvitt mus og hvordan vi kan forebygge mot mus i huset.

Vi rådfører og hjelper til med å gjøre de rette tiltakene for at du skal få en bolig uten mus.

mus

Maur

Maur er et av de insektene som skaper størst problemer i våre boliger på vår og sommer. Stokkmaur kan i noen tilfeller ødelegge for store verdier. De kan gnage i treverk å lage store reir som kan gjøre at det oppstår svekkelser i treverket. Dersom stokkmaur lager reir i bolig, finner vi ofte vannskader eller fuktproblematikk i det samme området. Vi vet hvordan vi blir kvitt maur og finner årsaken til at problemet med maur har oppstått.

Sukkermaur oppfører seg i mange tilfeller ganske likt som stokkmaur. De er mye mindre i størrelse, men kan også bygge reir i treverk og isolasjonsmaterialer. Sort jordmaur/sukkermaur er ofte mer avhengig av fuktighet i treverk for å gjøre noe vesentlig skade. Vi fjerner maur og gir råd i hva man kan gjøre for å forhindre maur angrep i fremtiden.

sort jordmaur

Insekter i hus

Vi har mange andre typer insekter som også er betydelige skadedyr i Norge. Skadedyr som skjeggkre, veggedyr, borebiller (husbukk og stripet borebille), brun pelsbille, sølvkre og mange andre billetyper kan også gjøre skade eller være utrivelig å få i hus.

Hva koster skadedyrkontroll?

Selv om skadedyr er uønsket og må bekjempes, vil det altid bli snakk om pris for å bli kvitt skadedyrene. Dersom man starter med {skadedyrbekjempelse} feil vil man i mange tilfeller ende opp med store ekstrakostnader. Ofte er det billigere og bedre å ringe en skadedyrtekniker for hjelp før angrepet blir for omfattende.. Når skadedyr skal bekjempes må vi tenke også på miljøet. Skadedyrkontroll bør utføres på en måte som begrenser bruken av kjemiske preparater så mye som mulig. Vi reduserer miljøpåvirkningen og tilbyr våre kunder et sikkert, trygt og sunt bo- og arbeidsmiljø. Fra vår avdeling i Fredrikstad kan vi raskt rykke ut for å utføre skadedyrkontroll i hele nærområdet. Vi har god oversikt over hvilke skadedyr som ofte fører til problemer  med vår lokalkunnskap. Vi vil raskt gjøre tiltak som sikrer at skadedyrene gir så liten innvirkning som mulig hos våre kunder.

Konklusjon

Vi har lang erfaring med {bekjemepelse} av skadedyr og har sett det meste. Dersom du har problemer med skadedyr av noe slag, kan vi hjelpe. Alle våre teknikere er godkjente gjennom Fokkehelseinstituttet og har lang erfaring med skadedyr.

Hvis du oppdager skadedyr i din bolig, vil det være noe som påvirker din hverdag negativt. Det kan være vanskelig å bli kvitt dem og mange vil forsøke mange kjerringråd og usikre metoder. Imidlertid kan du gjøre livet ditt enklere ved å la skadedyrkontroll1 bli kvitt skadedyr raskt og effektivt.

Kontakt oss for skadedyrkontroll Fredrikstad

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top