Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll pris

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Skadedyrkontroll pris

Hva som avgjør pris på bekjempelse av skadedyr, kan du lese mer om lenger ned på siden. Skadedyrkontroll skal utføres på en trygg og effektiv måte. Vi velger alltid den sikreste metoden for trygghet i hjemmet. Trenger du hjelp fra en profesjonell skadedyrtekniker? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt

Hva koster skadedyrkontroll

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, da det er mange faktorer som spiller inn. Når vi beregner hva en bekjempelse vil koste, vil vår erfaring fra lignende saker være utgangspunktet. Vi har sett alle typer saker tidligere. Vi har som mål å ha ærlige og riktige priser på våre tjenester.

Hvilket skadedyr er de snakk om? Hvor lenge har det vært der? Hva er gjort tidligere for å forsøke å kontrollere det? Hvilken løsning skal vi velge?

Det er mange vurderinger vi må ta når vi foretar en befaring.

 
skadedyrkontroll pris

Trenger jeg hjelp mot å bli kvitt skadedyr?

Når du oppdager skadedyr i boligen, har disse ofte vært der lengre enn du tror. Mange vil forsøke å løse disse problemene selv, uten den nødvendige kunnskap og kompetanse om problemet. Vi går til nærmeste utsalgssted av bekjempelsesmidler og rådfører oss med personen som står i kassa om dette er et «bra» produkt og hvordan vi bør gripe ann problemet. Dessverre har denne personen i 99% av tilfellene enda lavere kompetanse enn kunden på dette området. Kunden har hvert fall googlet hva slags problem de har.
Bekjempelsen er i gang og vi går på med høye forhåpninger om hvordan dette løses med uante mengder forskjellige kjemikalier og stort pågangsmot. Dette skal gå bra😊Noen uker senere og en haug med tomme sprayflasker, og andre kjerringråd vi har plukket opp på veien, er det eneste vi har oppnådd å bruke mye tid og penger på noe som viste seg å ikke gi noen resultat. Vi må derfor bite i det sure eple å ringe en fra skadedyrkontrollen.

Ring skadedyrkontrollen

Når skadedyrteknikeren da kommer på besøk, har vi i tillegg gjort ting verre for oss selv. Det viser seg at alle våre velmenende tiltak og kjerringråd har gjort det slik at skadedyrene har valgt å gjemme seg lengre inn konstruksjonen, eller i verste fall rømt inn til naboleiligheten. Da begynner skadedyrkontroll å bli dyrt.

La oss si at dette var et tilfelle av kakerlakker på et kjøkken. Noe som faktisk i utgangspunktet er en skadedyrtjeneste som er relativt dyr. Da ville prisen kanskje mer enn doblet seg for at problemet skal løses. Kanskje at vi til og med har gjort det slik at en bekjempelse som varer i 6 uker, nå vil gå over en periode på opp mot 4-6 måneder. Alt dette i tillegg til tid, penger og fortvilelse over disse ekle insektene.

Så om skadedyrkontroll er dyrt?

Nei, men det kan bli! 

Så når du hører mus som løper i taket, eller når du ser stokkmaur titte frem under gulvlistene, hva bør du da velge å gjøre? Skal du forsøke å løse dette selv, eller skal du overlate dette til et skadedyrfirma?

Vi forstår at skadedyrkontroll er en utgift man ikke ønsker å bruke penger på. Men ofte er dette mye billigere og mindre frustrerende enn å se penger og tid forsvinne uten at resultatene man ønsker oppnås.

Det er dessverre umulig å si hva skadedyrbekjempelse vil koste. Et oppdrag kan være alt fra noen enkle insekter på kjøkkenet til kompliserte tilfeller av skadedyr i bygningskonstruksjoner.

Men våre teknikere er trent i å se hva slags problem og omfang av deres problem. Så dersom dere velger å få oss på en gratis befaring*, så vil dere få en fast pris på hva vi kan tilby dere og hva skadedyrbekjempelse hos dere vil komme på.

Pris

Når det gjelder priser på generelt grunnlag kan vi si at våre tjenester koster fra 1900kr og oppover. Enkle bekjempelser med ingen grunn til flere oppfølgingsbesøk vil ligge i denne prisklassen.

Vi hjelper også til med å starte bekjempelser for å la kunden fortsette selv med et fastsatt program og hjelpemidler de får av oss. Dette er også en rimelig måte å lykkes med en bekjempelse på.

I de fleste tilfeller vi kommer ut for vil det være rimelig å bruke et skadedyrfirma. Ofte ser vi at det spares både penger og ikke minst tid på skadedyrbekjempelsen.

Skadedyrforsikring

Skadedyrangrep kan lage voldsomme skader dersom det får lov til å utvikle seg uten at det blir gjort tiltak. Mange forsikrer seg mot skadedyrangrep og skader forårsaket av skadedyr. Dette er en rimelig måte å overføre risiko til forsikringsselskapet. Dersom man må benytte seg av en skadedyrforskiring er det viktig at skaden har oppstått i perioden boligen har vært forsikret. Det er mange måter å tidfeste et skadedyrangrep på, så selv om det alltid anbefales å tegne en skadedyrforsikring, er det viktig å huske på at den kun gjelder skader oppstått i perioden forsikringen har vært aktiv.

Stokkmaur skade
 
 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top