Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll Telemark

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Skadedyrkontroll Telemark

Skadedyrkontroll Telemark

Trenger du hjelp til å kontrollere eller bekjempe skadedyr? Vi har lang erfaring og høy kompetanse på forebygging og skadedyrbekjempelse. Rotter, mus, maur, kakerlakker, veggedyr og skjeggkre. Vi har rask responstid og gode priser. 
Vi tar dine problemer på alvor og har løsningene på dine utfordringer.
 
 

Hvorfor velge oss?

Vi er en lokal aktør med fokus på høy kompetanse, effektive metoder og fornøyde kunder. Vi gir oss ikke før våre kunder er fornøyde.

De seneste årene har metoder for å fjerne skadedyr utviklet seg voldsomt. Nye typer verktøy og nye typer bekjempelsesmidler dukker stadig opp. Derfor følger vi utviklingen nøye for at vi altid skal kunne utføre de beste og mest effektive bekjempelsene for våre kunder.

Vi har markedets beste metoder, best service og konkuransedyktige priser.

Skadedyr er et økende problem i Norge. De senere årene er det kommet flere typer skadedyr vi ikke har i Norsk fauna. Våre reisevaner og importvaner øker, noe som gir større spredningsfare for  skadedyr. 

Vi i Skadedyrkontroll1 tar dine problemer på alvor

Ofte ser vi at skadedyrfirmaer opperere med lang ventetid før de kan komme, spesielt i høysesonger. Vi jobber hardt for å kunne komme for å hjelpe våre kunder i løpet av kort tid. 

Dine problemer skal være like viktig for oss som de er for dere.

Hvilke type skadedyr er vanlig i Telemark

De mest vanlige skadedyrene er: musrotterstokkmaursukkermaurskjeggkre, veps, stripet borebille, kakerlakker og veggedyr

Hvor finner du oss

Vi tar oppdrag i Skien, Porsgrunn, Stathelle, Brevik og ned til Kragerø. Men vi samarbeider med flere dyktige små lokale firmaer, så vi dekker hele kysten fra Oslo til Kristiansand.

Våre kunder skal oppleve høy kompetanse, rask responstid og gode priser på våre tjenester.

Ønsker du å bruke et lokalt alternativ til de store utenlandseide skadedyrfirmaene som, Anticimex, Pelias, Rentokil og Nokas skadedyrkontroll? Ta kontakt med oss for å finne en løsning på ditt skadedyrproblem.tar

Våre teknikere følger alltid siste forskning på metoder og trender for skadedyrkontroll og har derfor alltid kunnskap om de beste og sikreste metodene.

For mer info om skadedyr, se fhi.no.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top