Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll i Tønsberg og Horten

Har du problemer med skadedyr i Tønsberg, Horten eller området rundt? Ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe raskt.
Vi i Skadedyrkontroll1 streber etter å tilby en enestående service for våre kunder. Våre tjenester dekker alle typer skadedyr som kommer inn i Norske hjem, noe som gjør oss til et effektivt og allsidig valg når det gjelder problemer med skadedyr.

Ta kontakt

Hva kjennetegner et godt Skadedyrfirma?

Å ta vare på hjemmet ditt inkluderer å holde boligen din i god stand, male boligen med jevne mellomrom, klippe plenen og generelt vedlikehold av bygget. Visste du at det å holde seg oppdatert på behandling og utvikling innen vår bransje er avgjørende for å forebygge skadedyrsangrep og beskytte hjemmet til våre kunder? Her er noen måter å se på å ansette det riktige selskapet for hjemmet ditt.

De mest vanlige skadedyrene er mus, rotter, stokkmaur, sukkermaur, skjeggkre, Stripet borebille og veggedyr

hvem kan utføre skadedyrkontroll

Velg riktig selskap

For det første, sørg for at du finner et selskap som tilbyr alle skadedyrsrelaterte tjenester, samt god rapportering etter utført arbeid. Dette betyr at du må finne et selskap som spesialiserer seg på alle skadedyrene som oftest finnes i hjemmet. Ulike skadedyr er mer utbredt i noen områder enn andre. Derfor er det viktig at du velger et selskap med lokal erfaring slik som våre teknikere i Horten og Tønsberg.

skjeggkre, om skjeggkre

Responstid

Finn et selskap som tar deg på alvor og kommer raskt når du trenger hjelp.
Dersom du har problemer med Veggedyr, kakerlakker eller har rotter på kjøkkenet. Ønsker du hjelp umiddelbart. Ikke godta å vente til neste uke.
I Tønsberg og Horten vil våre teknikere være raskt ute med å hjelpe deg.

stor rotte

Ekspert på skadedyrtjenester

Vi behandler skadedyr i næringseiendom og bolig. Du er alltid i nærheten av et skadedyr som kan angripe eiendommen din. Dette inkluderer butikker, restauranter, hoteller, lagre, industrilokaler og kontorer, samt alle typer private hjem. Vi har jobbet med alle slags virksomheter og skadedyrproblematikk i Norge og har sett alt.

De tre vanligste skadedyrene for bedrifter er fugler som duer og måker, rotter og mus. Veggedyr er også ganske vanlige i hotellbransjen.

Fuglesikring

Vi har effektive metoder for begrensing av duer og måker. Disse fuglene kan skape mye støy og forårsake rot i og rundt virksomheten din som kan bli en helsefare. I Tønsberg og Horten er det ofte store ansamlinger med måker på bygg nede ved sjøen. Vi har derfor lang erfaring med denne problemstillingen.

 

Fuglesikring

Maur

Maur som anlegger reir innendørs, kan ødelegge myke byggematerialer som råteskadet trevirke eller isoporisolasjon. Maur utendørs (inkludert flygemaur) og maur som kommer inn etter mat på våren kan være til irritasjon.

Forebygge maurangrep kan gjøres ved for eksempel å bruke grus istedenfor sand under heller utendørs. Tett igjen sprekker og hull i grunnmur, ha insektnett i lufteluker og unngå myke byggematerialer innendørs. Ha grov stein/pyntestein inn mot grunnmur istedenfor bed.

Hvis du allikevel ønsker blomsterbed langs grunnmur. Ha avstand mot husvegg, og velg gjerne planter som ikke bladlus liker, for maur “melker” bladlus for honningdugg.

stokkmaur kontroll

Rotter og mus krever mat, husly og vann. Ly gir beskyttelse mot rovdyr, vær, og et gunstig sted å formere seg. Selv om gnagere trenger vann, er dette veldig varierende etter art. 

Tilgang på mat og vegetasjon er påvirket av menneskelige aktiviteter. Vi bruker i dag eksklusjon og behandlingsmetoder for å bli kvitt gnagere. Dette er en trygg og kostnadseffektiv metode som gir et varig resultat.. Tiltak som tetting av gjennomføringer og andre inngangspunkter forhindrer gnagere fra å komme inn i bygninger og hjelper deg å unngå en invasjon. Våre godkjente teknikere har lang erfaring og høy kompetanse på effektive metoder. Vi vet hvordan vi kan fjerne gnagere fra boligen din. Den skal også holdes fri for rotter og mus i fremtiden.

Veggedyr

Vi behandler veggedyr i hjem og på overnattingssteder. Et veggedyr kan haike inn i hjemmet eller virksomheten din på bagasje, klær eller på andre gjenstander. Veggedyr som legger egg kan raskt forårsake angrep av hundrevis av dem hjemme eller på et overnattingssted.

Våre godkjente skadedyrbekjempere vil håndtere veggedyrangrep hos kunder på en rask og effektiv måte. Vi har lang erfaring i denne typen bekjempelser. Vi bruker de seneste og mest effektive metoder for å løse disse sakene.

Viktig å finne ut hvilket skadedyr du har

Det første du vi må gjøre før vi går i gang med en skadedyrbekjempelse er å finne ut hvilken type dyr du har i huset. Ikke alle dyrene du finner innendørs er et skadedyr i seg selv, eller krever skadedyrkontroll. Mange dyr og insekter forviller seg inn, men finner veien ut igjen selv etter kort tid. For eksempel, hvis du finner en kakerlakk på gulvet i huset, ikke start umiddelbart med en skadedyrbekjempelse.

Norge har vi en viltlevende kakerlakk som til tider ved et uhell går seg vill inn i boliger. Dette er markkakerlakken. Denne klarer ikke overleve inne over lengre tid. Så hvis den ikke finner veien ut igjen selv, vil den dø etter kort tid. Denne arten kan være svært lik andre kakerlakker som vi ikke ønsker i våre hjem. Vi kan hjelpe deg med å finne ut om du har et skadedyrproblem og om du har et behov for vår hjelp. Vi utfører skadedyrbekjempelse i Tønsberg eller Horten. De vanligste skadedyrene vi finner i dette området er: musrotterstokkmaursukkermaurskjeggkreStripet borebille og veggedyr. Uansett hvilket dyr eller insekt som forårsaker problemer, har vi utstyr og erfaring for å effektivt løse problemet. 

Hjelp til skadedyr i Tønsberg og Horten

Husk at de beste tjenestene er de som kommer til å gi deg trygghet fra starten av en bekjempelse, til den er gjennomført. Velg selskapet som får deg til å føle at du virkelig er beskyttet mot skadedyr. Vi er her for å ta vare på dine behov slik at du kan nyte hjemmet ditt og beskytte det mot skader hele tiden. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med Skadedyr i Tønsberg eller Horten.

Alle våre skadedyrteknikere er offentlig godkjent og lang erfaring med håndtering av skadedyr.

   Les mer om forskjellige skadedyr her

Scroll to Top