Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skadedyrtjenester – alt du trenger å vite

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Skadedyrtjenester – alt du trenger å vite

Skadedyrtjenester

Når det gjelder skadedyr i hjemmet, er det viktig å vite at de kan gjøre stor skade. De kan ødelegge inventar, mat og til og med konstruksjonen på huset ditt. Derfor er det viktig å få hjelp fra fagfolk når du oppdager skadedyr i hjemmet ditt.

Vi i Skadedyrkontroll1 har lang erfaring og kunnskap innen skadedyrkontroll. Vi tilbyr skadedyrtjenester som er skreddersydd til å passe dine behov og situasjon.

Våre skadedyrtjenester inkluderer inspeksjon, identifisering og fjerning av skadedyr. Vi bruker kun miljøvennlige metoder for å beskytte helsen til deg, din familie og kjæledyr.

Rotter og mus

Rotter og mus kan forårsake skade på huset ditt og spre farlige sykdommer. Våre eksperter vil inspisere hjemmet ditt for å finne ut hvor skadedyrene kommer fra, og deretter utvikle en plan for å fjerne dem permanent.

Skadedyrtjenester

Stokkmaur

Stokkmaur kan forårsake stor skade på treverk i hjemmet ditt. Vi vil inspisere hjemmet ditt for å finne ut hvor stokkmaurene kommer fra, og deretter utvikle en plan for å fjerne dem permanent. Vi bruker kun miljøvennlige metoder for å beskytte helsen til deg, din familie og kjæledyr.

stokkmaur kontroll

Sukkermaur

Sukkermaur er små sorte maur som kan invadere hjemmet ditt. De er ofte på søken etter mat. Sukkermaur . Vi vil inspisere hjemmet ditt for å finne ut hvor sukkermaurene kommer fra, og deretter utvikle en plan for å fjerne dem permanent.

Kakerlakker

Kakerlakker er en av de vanskeligste skadedyrene som kan komme inn i våre hjem. De kan spre sykdommer og forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker. Oppdager du kakerlaker vil vi inspisere hjemmet ditt for å finne ut hvor hvilke type kakerlakk som er kommet og  deretter komme opp med en tilpasset  plan for å fjerne dem. Vi garanterer at våre bekjempelser mot kakerlakk fjerner dem helt. 

tysk kakerlakk

Skjeggkre

Skjeggkre er små insekter som kan være vanskelige å oppdage. De kan forårsake skade på klær, bøker og papirer. Vi vil vurdere omfanget av skjeggkre og foreta en effektiv og miljøvennlig bekjempelse.

Veggedyr

Veggedyr er små insekter som suger blod fra mennesker og dyr mens de sover. De kan være vanskelige å oppdage, men vanlige tegn på infestasjon inkluderer kløende bitt og små blodflekker på sengetøyet. Veggedyr opptrer som oftest i senger og på steder mennesker sover. Vi i Skadedyrkontroll1 har ekspertise på å bekjempe veggedyr og vil inspisere hjemmet ditt for å identifisere problemområder bekjempe dem med effektive og miljøvennlige metoder.

Edderkopper

Edderkopper er ikke bare irriterende, men kan også bite og forårsake ubehag. Edderkopper skaper ofte  frykt og kan være et tegn på fuktighet i boligen.

Veps

Veps og bier kan forårsake farlige allergiske reaksjoner, spesielt hos personer med allergier. Vi fjerner effektivt aktivitet av veps. Dersom et vepsebol er skjult inne i vegger eller tak, kan det være vanskelig å bli kvitt. Vi har velprøvde metoder uten konstruksjonsmessige inngrep som også fjerner denne aktiviteteten.

Stripet borebille

Stripet borebille er en type trebille som tilhører familien Anobiidae. De er vanligvis små, brune eller svarte biller med striper på dekkvingene. Navnet deres kommer fra deres evne til å bore seg inn i treverk og forårsake skade på treverket.

Stripet borebille larver spiser på treverk og kan forårsake betydelig skade på strukturer og møbler. De voksne billene er ikke så ødeleggende som larvene, men de kan fortsatt være et irriterende skadedyr i hjemmet ditt. Det er viktig å kvitte seg med både larvene og de voksne billene for å unngå skade på treverket i hjemmet ditt.

Andre skadedyr

Vi kan hjelpe deg med å fjerne en rekke andre skadedyr, inkludert kakerlakker, møll, fluer og mygg. Våre eksperter vil inspisere hjemmet ditt for å finne hvilket skadedyr som er på ferde å identifisere problemet. Vi tilpasser våre bekjempelser til den aktuelle situasjonen.

Hos Skadedyrkontroll1 utfører vi effektive og sikre skadedyrtjenester. Kontakt oss i dag for å få hjelp med skadedyrtjenester og eliminere skadedyrene fra hjemmet ditt.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top