Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Skjeggkre Oslo

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Skjeggkre Oslo

Skjeggkre Oslo

Har du problemer med Skjeggkre i Oslo eller områdene rundt? Ta kontakt med Skadedyrkontroll1. Våre lokale teknikere har høy kompetanse på behandling mot skjeggkre. Vi har markedets beste og sikreste metoder. Garantert resultat.

En behandling er nok!

Vi kan gi deg råd om hvordan du kan utrydde skadedyr selv, eller om du trenger hjelp fra oss. Kontakt en av våre skadedyrbekjempere via kontaktskjemaet, telefon eller chat nede til høyre for en personlig service.

Norsk folkehelseinstitutt sammen med norsk hussoppforsikring var de første i verden til å gjennomføre et så omfattende forskningsprosjekt for å finne ut av hvordan man på en god og effektiv måte kunne redusere, eller fjerne skjeggkre fra boliger. Denne måten for bekjempelse av skjeggkre er det våre teknikere i Kristiansand benytter seg av. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker informasjon om våre metoder.

skjeggkre behandling, skjeggkre Oslo,

Skadedyr

Skjeggkre er i og for seg ikke å anse som et skadedyr. I Norge er disse å regne som et skadedyr mest på grunn av den gir psykiske ubehag, men de gjør ingen skade i våre hjem. Dersom de blir et stort antall, opplever mange dette som et problem. Dersom vi opplever problemer med disse skadedyrene hver dag, kan dette gjøre at mange gjerne ønsker å få hjelp til å sette igang tiltak for å mulig bli helt kvitt disse insektene.

Skadedyrkontroll

Under forskningsprosjektet letet de etter nye og bedre måter å utføre skadedyrkontroll på disse små insektene. Det de kom frem til var at det var en metode som skillte seg veldig ut på alle måter. Metoden med å legge mikropunkter med forgiftet åte som var beregnet på kakerlakker, var utrolig mye mer effektiv enn alle andre bekjempelsesmetoder som ble forsøkt.

Det ble forsøkt flere måter å legge ut åten på for å se om forskjellige tekniker var like gode og ga  like gode resultater . Her fant de ut at hvordan den forgiftede åten ble lagt ut på var utrolig viktig for resultatet. Det er mulig det kommer nye og bedre metoder i fremtiden, men metoden vi bruker idag ute hos våre kunder i Kristiansand er idag den siste og beste metoden som finnes. Vi ser at den alltid gir oss et trygt og godt resultat.

Forgiftet åte mot skjeggkre

Måten den forgiftede åten skal legges ut på er som mikropunkter med kort avstand mellom punktene. Antallet bør være ca 1 punkt pr. m2. Dette gjelder for hvert rom, ikke for boligen under ett. Mengden av forgiftet åte trenger ikke være stor. Hos våre kunder bruker vi veldig små mengder gift, slik at vårt tiltak ikke påvirker andre enn skjeggkreene.

Vi ønsker i utgangspunktet å bruke så lite gift som mulig for å ikke gjøre skade på andre dyr enn de vi ønsker å eliminere. Vår erfaring har vist at mer gift ikke gir et bedre resultat. Skadedyrkontroll skal utføres på en så skånsom måte som mulig mot vårt miljø, men våre tiltak skal alikevel ha et ønsket resultat.

I Norge har det blitt forsket på hva som gir best effekt mot disse insektene. Resultatet var at kakerlakkgift mot skjeggkre ga absolutt best resultat.

Indoxacarb

Vi har lang erfaring med bekjempelse av skjeggkre, og utfører skadedyrkontroll mot skjeggkre i Oslo etter retningslinjene FHI har gitt for å løse problemer med skjeggkre i Norske hjem.

Skjeggkre problemet startet i Norge i 2013. Våre teknikere var blandt de første med bekjempelse av skjeggkre og har under årene tilegnet seg stor viktig kompetanse og erfaring når det gjelder å kontrollere disse insektene.

Vi bruker alltid de tryggeste og beste metodene i markedet. Våre teknikere blir etterutdannet og kurset i de siste metodene. Vi følger utvikling av all forskningen som er tilgjengelig i dag. Vårt skadedyrfirma bør være det naturlige førstevalget for bekjempelse av skadedyr i Oslo . Vi garanterer deg høyeste nivå av service, sikkerhet og rimelighet! Vi har betjent våre kunder i det lokale markedet i mange år og kjenner godt til alle typer skadedyr.

Hvorfor velge oss

Vi har også den riktige kompetansen, ressursene og verktøyene for å sikre at eiendommen din er skadedyrfri. Vi tilbyr tjenester for å hjelpe deg med å fjerne alle typer skadedyr og insekter. Vi strekker oss langt for at våre kunder ikke skal oppleve plager med skadedyr. Vi behandler mot alle typer skadedyr.  Skjeggkre, sølvkre, kakerlakker maur, veps og andre dyr som vi kan komme i kontakt med i Norge.

Vi tilbyr skadedyrkontroll for å beskytte din familie og din bedrift mot skadedyr og angrep. Vi er stolte av å betjene våre kunder med de beste tjenestene på markedet i dag. Du kan være trygg i å vite at vi har lang erfaring med å yte utmerket service og tilfredshet. Vi har et bredt spekter av skadedyrtjenester i Kristiansand. Vi tilbyr også kommersiell skadedyrbekjempelse og skadedyrbekjempelse i boliger.

Trenger du hjelp til skjeggkre?

Dersom du har behov for hjelp til å bli kvitt skadedyr. Kan vi hjelpe til på hele Øst- og Sørlandet med trygge metoder for å bli kvitt skjeggkre. Våre tiltak kommer med garanti på hva slags resultater du kan forvente etter at vi utført behandling i din bolig. Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Våre priser på behandling mot skjeggkre kommer til å overraske positivt. Pris på behandling på skadedyr hos oss i 2023 er blandt de beste og mest riktige i bransjen. Send oss gjerne en mail eller ring oss på telefon for informasjon om hva vi kan tilby deg for å hjelpe til med dine problemer.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top