Trenger du hjelp med skadedyr?

Sommerfest uten skadedyr i hagen

Det er sommer. Barna er klar for ferie, været er varmt og utendørsaktiviteter blir daglige. Enten det er et bassengfest eller en grillfest, kan skadedyr og insekter ødelegge det som skal være en morsom utendørs sammenkomst. Her i Sørlandet skadedyrkontroll har vi samlet vår liste over beste tips for utendørsfesten din, slik at du ikke trenger å bruke tid på å slukke små skadedyr branner..

 

• Hold mat og drikke lukket – Alle matbrett og beholdere må være lukket riktig oppbevart, har tett lukkede lokk eller bør pakkes inn i plast- eller aluminiumsfolie. Dette forhindrer matbårne sykdommer som kan spres av insekter som fluer. Vurder også å drikke flaskedrikker og hold flasker forseglet mot insekter. Det anbefales å ha maten inne til servering, og da kan alle fortsatt spise ute. Det er også netttrekk som ser attraktive ut og holder insekter ute av mat.

• Fjern stående vann – Stående vann bør dreneres og fjernes i uteområdet ditt for å forhindre at mygg og andre insekter kommer for å bite. Mange insekter vil bli tiltrukket av stående vann, så å fjerne det rundt hjemmet ditt holder skadedyrbestanden i sjakk.

• Fortsett å tømme søppel – Selvfølgelig vil du nyte dagen, men du må være oppmerksom på mengden søppel og ta søppelet ut ofte. Å la det bygge seg opp vil tiltrekke seg insekter til festen. Sørg for at søppelkassen også har et tettsittende lokk for å holde skadedyr ute.

• Tenn et lys – Mange citronellalys er perfekte for å holde insekter som veps borte fra hagen din. Ikke bare gir de stemning, men du slipper å sitte på fluer og veps hele dagen.

• Klipp plenen – Å holde gresset klippet holder langt på vei for å holde insekter unna, også mus og musekontroll. Alle disse skadedyrene tiltrekkes av høyt gress og ugress.

• Plante planter som avviser skadedyr – Planter som lavendel, mynte og basilikum er en flott naturlig måte å holde skadedyr unna. Fra edderkopper til maur, noen planter er perfekte for å holde skadedyr unna.

• Vurder å holde arrangementet ditt på dagtid – Mange skadedyr er mest aktive ved daggry og skumring. Så planlegging av utefesten på ettermiddagen kan bidra til å forhindre det insektbitt og det svir. Hvis du har et arrangement på kvelden, husk stearinlys og insektspray.

Trenger du hjelp til å rydde hagen for skadedyr og insekter før festen?? Ring Sørlandet skadedyrkontroll

 

Våre teknikere kan hjelpe med alle typer skadedyrproblemer. Ta kontakt nå for en gratis samtale