Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Sommerfest uten skadedyr i hagen

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Sommerfest uten skadedyr i hagen

Skadedyr i hagen

har vi satt sammen vår liste over topp tips for utendørs fest, slik at du slipper å bruke tid på å slukke små skadedyrbranner.

Hold mat og drikke lukket – Alle matfat og beholdere må oppbevares riktig, med tett lukkede lokk eller pakkes inn i plast eller aluminiumsfolie. Dette forhindrer matbårne sykdommer som kan spres av insekter som fluer. Vurder også å drikke fra flasker og holde dem forseglet mot insekter. Det anbefales å ha maten inne for servering, slik at alle fortsatt kan spise utendørs. Det finnes også nettdeksler som ser attraktive ut og holder insekter unna maten.

Det er sommer. Barna er klare for ferie, været er varmt og utendørsaktiviteter blir dagligdags. Enten det er en bassengfest eller grilling, kan skadedyr og insekter ødelegge det som skal være en morsom utendørs sammenkomst. Her har vi satt sammen vår liste over topp tips for utendørs fest, slik at du ikke trenger å bruke tid på å slukke små skadedyrbranner.

• Hold mat og drikke lukket – Alle matfat og beholdere må oppbevares riktig, med tett lukkede lokk eller pakkes inn i plast eller aluminiumsfolie. Dette forhindrer matbårne sykdommer som kan spres av insekter som fluer. Vurder også å drikke fra flasker og holde dem forseglet mot insekter. Det anbefales å ha maten inne for servering, slik at alle fortsatt kan spise utendørs. Det finnes også nettdeksler som ser attraktive ut og holder insekter unna maten.

• Fjern stående vann – Stående vann bør tømmes og fjernes fra utendørsområdet ditt for å hindre mygg og andre insekter fra å bite. Mange insekter blir tiltrukket av stående vann, så ved å fjerne det rundt hjemmet holder du skadedyrbestanden i sjakk.

• Tøm søppel regelmessig – Selvfølgelig ønsker du å nyte dagen, men du må være oppmerksom på mengden søppel og ta det ut ofte. Å la det hope seg opp vil tiltrekke seg insekter til festen. Sørg også for at søppelbøtten har et tett passende lokk for å holde skadedyr ute.

• Tenn et lys – Mange sitronellalykter er perfekte for å holde insekter som veps borte fra hagen din. Ikke bare skaper de stemning, men du slipper å ha fluer og veps rundt deg hele dagen.

• Klipp plenen – Å holde gresset kortklipt hjelper mye med å holde insekter unna, inkludert mus og musbekjempelse. Alle disse skadedyrene blir tiltrukket av høyt gress og ugress.

• Plant planter som skremmer bort skadedyr – Planter som lavendel, mynte og basilikum er en flott naturlig måte å holde skadedyr unna. Fra edderkopper til maur er noen planter perfekte for å holde skadedyr borte.

• Vurder å arrangere arrangementet ditt på dagtid – Mange skadedyr er mest aktive ved soloppgang og skumring. Å planlegge utendørsfesten din på ettermiddagen kan bidra til å forebygge insektbitt og stikk. Hvis du har et arrangement på kvelden, husk lys og insektspray.

Trenger du hjelp til å fjerne skadedyr og insekter fra hagen før festen? Ring Skadedyrkontroll1

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top