Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Vanlige problemer Stokkmaur

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Vanlige problemer Stokkmaur

Vanlige problemer Stokkmaur

Et skadedyrproblem kan være plagsomt og føre til mye stress. Når du har stokkmaur, må du også bekymre deg for den potensielle skaden som insekter også kan forårsake. Stokkmaur er større enn vanlige sukkermaur og mye mer ødeleggende. Hvis du tar raske grep og samarbeider med et profesjonelt skadedyrfirma, kan du få hjelp med å stoppe stokkmaur fra å ødelegge trekonstruksjoner i og rundt eiendommen din.

Følg med på maurstier

Alt i hjemmet ditt som er laget av tre kan være utsatt for maurskader. Det første punktet som stokkmaur kan sikte på, er dørkarmene dine. Treverket som rammer inn ytterdørene dine kan være et sted hvor stokkmaur begynner å lage reir. Disse stedene er ofte ekstra utsatt for fuktighet, noe som stokkmaur ofte søker etter.

Når maur bosetter seg rundt dører eller vinduer, er det ofte et problem med fukt i dette området. Da må i tillegg til bekjempelse av maur, sannsynligvis dører eller vinduer byttes. Det er viktig at man ikke går igang med arbeidet med å bytte noe før maurene er under kontroll. Dersom maur blir forstyrret kan de flykte å bosette seg andre plasser hvor de kan føre til mer skade.

Gulv er viktig

Stokkmaurskader kan få gulvene dine til å svikte og til å se ut som de har vannskader. Gulvet kan bule eller virke ujevnt, spesielt hvis det er et tregulv.  En tømrer må kanskje komme inn og reparere forskjellige deler av gulvet ditt hvis det bare er minimale skader. I ekstreme tilfeller kan det hende at hele gulvet må skiftes, noe som er et stort og kostbart prosjekt. 

Synkende tak

Tak og vegger som har stokkmaurskader kan sige eller miste bæreevne. Hvis du ser spor av maur som klatrer på veggene dine og forsvinner inn et hull, kan det være et alvorlig problem.

Under overflaten av taket ditt er det materialer som isolasjon, gips eller treunderlag som holder taket ditt intakt. Stokkmaur kan tygge gjennom disse materialene for å bosette seg og skape et alvorlig problem.

Vinduer

Materialene som utgjør rammen til vinduene dine kan også være et sted som stokkmaur kan skade. Vinduer som har blitt skadet av fukt er steder maur trives veldig godt. Vi ser ofte at områdene rundt og under vinduer er infsert av maur.

Dersom vinduene dine blir angrepet av maur, vil dette føre til flere problemer. Vann og kald luft utenfra kan komme inn i rommet ditt og føre til mugg, vannskader og energitap. Stokkmaur kan legge igjen små hauger med sagflis rundt vinduer som bevis på et angrep.

Stokkmaur – Skadedyrkontroll 

Å holde hjemmet ditt fritt for stokkmaur er mer komplisert enn å forhindre sukkermaur. Stokkmaur tiltrekkes av fuktighet og huskonstruksjoner som er i dårlig forfatning. Hold hjemmet ditt i god stand og foreta nødvendige utbedringer og vedlikehold jevnlig. Et friskt hjem som er godt vedlikeholdt vil ha vesentlig lavere risiko for skadedyrangrep.

Hjemmet ditt er en investering du må beskytte. Vi sikrer at du har et godt sikret hjem mot skadedyr.


Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top