Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Vanlige skadedyr i Bodø

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Vanlige skadedyr i Bodø

Vanlige skadedyr i Bodø

Når du tenker på skadedyr, kan insekter være de første du tenker på. Tross alt, hvem liker å se maur eller fluer eller andre ekle insekter angripe hjemmet sitt? De mest vanlige insektene som invaderer hus og bolig i Norge inkluderer skadedyr som maur, skjeggkre, sølvkre, biller, veggedyr og kakerlakker. Selv om du kanskje ikke liker edderkopper, faller de ikke under kategorien skadedyr. Skadedyrspesialistene fra skadedyrkontroll1 kan hjelpe deg med å bli kvitt en rekke insekter, slik at eiendommen din er beskyttet. Når vi engasjerer oss, vil ikke insekter lenger være et problem for deg.

Rotter og mus i Bodø

Rotter og mus krever mat, husly og vann. Ly gir beskyttelse mot rovdyr, vær, og et gunstig sted å formere seg. Selv om gnagere trenger vann, er dette veldig varierende etter art.

Tilgang på mat og vegetasjon er påvirket av menneskelige aktiviteter. Vi bruker i dag eksklusjon og behandlingsmetoder for å bli kvitt gnagere. Dette er en trygg og kostnadseffektiv metode som gir et varig resultat.. Tiltak som tetting av gjennomføringer og andre inngangspunkter forhindrer gnagere fra å komme inn i bygninger og hjelper deg å unngå en invasjon. Våre godkjente teknikere har lang erfaring og høy kompetanse på effektive metoder. Vi vet hvordan vi kan fjerne gnagere fra boligen din. Den skal også holdes fri for rotter og mus i fremtiden.

Måker og duer, fuglesikring

Vi sikrer også boliger og næringsbygg for fugl. I Bodø har vi til tider store problemer med måker og duer. Det er i de senere årene kommet mange nye innretninger for å takle disse problemene. Vi bruker ofte kombinasjoner av utstyr for å oppnå et godt resultat. Vi har også tilgang på tekniske løsninger dersom dette skulle være et ønske.

Trenger du hjelp i kampen mot skadedyr, eller kun trenger råd om forebygging. 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top