Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

4 ting rotter er redde for

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

4 ting rotter er redde for

 

rotter

Selv om de er uvelkomne gjester, bor rotter ofte i hjem hvor de kan finne mat, varme og ly. Rotter bærer noen ganger på sykdommer som kan være skadelige for mennesker, så det er viktig å iverksette tiltak umiddelbart når du ser en gnager i hjemmet ditt. Å holde mus borte fra hjemmet ditt er den beste måten å forhindre angrep på. Å vite at rotter frykter disse fire tingene kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt til et mindre attraktivt miljø for gnagere.

1. Mennesker

Selv om rotter ofte sameksisterer med mennesker, er de faktisk redde for mennesker. For rotter er mennesker potensielle trusler, så de prøver å unngå å samhandle med mennesker. Dette er grunnen til at mus eller rotter oftest finnes i områder av hjemmet ditt som ikke besøkes av mennesker, for eksempel loft og kjellere. Du kan gjøre hjemmet ditt mindre attraktivt for rotter ved å besøke alle områder av hjemmet ditt regelmessig. Husk at rotter biter når de føler seg truet, så du bør aldri prøve å behandle en gnager og fjerne den selv hvis du møter en i hjemmet ditt. 

2. Katter og hunder

Katter og hunder er begge rovdyr, så de er kjent for å jage og spise gnagere. Rotter unngår instinktivt hunder når de er i samme område av huset, men gnagerne kommer ofte ut igjen etter at hunden drar. Katter kan være mer effektive til å avskrekke rotter fordi de har proteiner i urinen som varsler gnagere om kattens tilstedeværelse. Katter jakter ofte på mus og kan drepe en enkelt gnager, men de er ikke effektive til å behandle museinfestasjon.

3. Lys

Fordi rotter er nattaktive, er de ikke vant til veldig sterkt lys. De foretrekker å oppholde seg i skyggefulle sprekker der det er mindre sannsynlig at de blir sett. Å ha skarpe lys i hele hjemmet avskrekker mus i begynnelsen, men de kan bli dristigere over tid og begynne å krype ut av skyggene på jakt etter mat. Men å installere skarpe lys i hjemmet ditt er nyttig for å gjøre hjemmet ditt mindre innbydende for gnagere.

4. Høye lyder

Rotter forbinder høye og plutselige lyder med fare. Hvis huset ditt er fullt av høye lyder, kan rotter bli redde. Men gnagere har gode minner og blir vant til lyder over tid, så det er ingen lyd som garantert vil avskrekke mus.

Hvordan holde mus og rotter borte fra hjemmet ditt

Ved å ha ting som mus frykter i hjemmet ditt, kan du gjøre hjemmet ditt til et lite attraktivt miljø for gnagere. Å flytte rundt i hjemmet ditt ofte, ha kjæledyr, installere skarpe lys og ha mye støy kan alle være effektive gnagereavskrekkende midler, men de er ikke idiotsikre. Du kan fortsatt ende opp med en mus som romkamerat. Å jobbe med et anerkjent skadedyrfirma er den beste måten å holde gnagere ute av hjemmet ditt.

Vi vet at mus kan presse seg gjennom hull på størrelse med et krinestykke, så under rutinemessige inspeksjoner vil vi påpeke eventuelle sprekker eller sprekker som du må lappe for å holde mus ute av hjemmet ditt. Vi kan også spraye rotteavvisende kjemikalier, og hvis en kommer inn i hjemmet ditt til tross for din beste innsats for å forhindre det, vil vi fjerne det umiddelbart og hjelpe med desinfeksjon.

Avtal en avtale om rottefjerning i dag

Har du en mus i hjemmet bør du kontakte en skadedyrkontroll1. Ekspertene våre har verktøyene og erfaringen som trengs for å være rask og effektiv fjerning av rotter og mus. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.


 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top