Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Kuldebehandling

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Kuldebehandling

Kuldebehandling er en vanlig metode for å bekjempe skadedyr. Det innebærer å senke temperaturen til et nivå som skadedyrene ikke kan overleve. Kuldebehandling kan brukes på en rekke skadedyr, inkludert veggdyr, midd og møll.

En av fordelene med kuldebehandling er at den er en ikke-kjemisk metode som ikke skader miljøet. Det kan også være en effektiv måte å bekjempe skadedyr på steder der kjemikalier ikke kan brukes, for eksempel på matvarelagre eller i boliger med kjæledyr.

Det er viktig å merke seg at kuldebehandling kan være en langsom prosess, avhengig av temperaturen og størrelsen på skadedyrene. Det kan også være nødvendig å gjenta behandlingen flere ganger for å sikre at alle skadedyrene er eliminert.

Tabellen nedenfor viser noen vanlige skadedyr som kan bekjempes med kuldebehandling, samt anbefalte temperaturer og behandlingstider:

Skadedyr Anbefalt temperatur Behandlingstid
Veggedyr -18°C 72 timer
Møll -18°C 72 timer
Midd -18°C 48-72 timer
Rotter -18°C 7 dager

Det er viktig å merke seg at noen skadedyr kan være mer motstandsdyktige mot kuldebehandling enn andre. Det er derfor viktig å konsultere en profesjonell skadedyrbekjemper for å finne ut om kuldebehandling er den beste metoden for å bekjempe skadedyrene i ditt hjem eller bedrift.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top