Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Repellent – frastøtende

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Repellent – frastøtende

Repellent er et begrep som brukes i skadedyrbransjen for å beskrive en type produkt som er designet for å frastøte insekter eller andre skadedyr. Disse produktene kan være i form avlyd, lys, spray, granulater, eller andre former.

Repellenter fungerer ved å utsette skadedyrene for en fysisk barriere, lyd, lys, lukt eller smak som de finner ubehagelig, og dermed motvirker deres ønske om å bevege seg inn i det behandlede området. De fleste repellenter er laget av naturlige ingredienser, og har derfor liten giftvirkning på mennesker og dyr.

Det finnes mange forskjellige typer repellenter på markedet, og noen av de vanligste inkluderer:

  • Insektrepellenter: Disse produktene er spesielt designet for å frastøte insekter som mygg, fluer, og knott. De kan brukes på huden eller klærne, og kan også sprayes på områder rundt hjemmet.
  • Gnagerrepellenter: Disse produktene er designet for å  frastøte gnagere som mus og rotter. De kan monteres,, sprayes på eller plasseres i områder der gnagerne er til stede, eller settes i stikkontakten.
  • Fuglerepellenter: Disse produktene er designet for å frastøte fugler som duer og måker. De kan sprayes på eller plasseres i områder der fuglene er til stede.

Det er viktig å merke seg at selv om repellenter kan være effektive, er de ikke alltid den beste løsningen for å bekjempe skadedyr. I noen tilfeller kan det være mer effektivt å bruke andre metoder, som feller eller giftstoffer. Det er også viktig å bruke repellenter riktig, og følge instruksjonene nøye for å unngå skade på mennesker eller dyr.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top