Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hva er den beste måten å bli kvitt tysk kakerlakk

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hva er den beste måten å bli kvitt tysk kakerlakk

Den beste måten å bli kvitt tysk kakerlakk

Den sikreste måten å drepe kakerlakker på er å bruke et godt insektmiddel, naturlig eller kjemisk. De beste midlene for Kakerlakker er giftig åte. Det mest populære produktet er Advion Gel Bait, som bare er forbeholdt profesjonelle godkjente skadedyrteknikere.

bli kvitt tysk kakerlakk

Forgiftet åte er enkelt å bruke og effektiv når den plasseres i sprekker og hulrom der tyske kakerlakker finnes, og dreper flere kakerlakker enn de som spiser den. Kakerlakk nymfer(barn) spiser oppkast og avføring etter andre kakerlakker. Dette gjør at åte blir veldig effektivt. Advion åte er i tillegg så potent, at kakerlakker som har dødd av stoffet vil fungere som åte for andre kakerlakker som igjen spiser dem.

Den beste måten å bli kvitt tysk kakerlakk

Tyske kakerlakker utgjør en utfordring, men med de riktige verktøyene og produktene kan du vinne kampen mot dem ved å følge et strengt integrert skadedyrbekjempelsesprogram (IPM). Tyske kakerlakker overlever uten mat i lang tid og opptil to uker uten vann. Når kakerlakkene formerer seg og slår seg ned i boliger, kan angrepet raskt eskalere.

Det er sant at mangelen på tilgjengelig mat forhindrer ekstrem avl, men tyske kakerlakker kan infisere selv de reneste hjem med fuktige og varme områder. Ved å rengjøre hjemmet ditt regelmessig, fjerne søppel, fjerne fett, avfall og riktig bruk av kjøkkenet ditt, kan du bidra til å holde kakerlakker i sjakk. Men å tro at vi skal sulte dem bort, er ikke realistisk.

Hvor effektiv er forgiftet åte?

Det er gjort mange studier på hvor effektiv forskjellige insektmidler er på kakerlakk.

En studie foretatt av Purdue university viste at dersom kakerlakk ble utsatt for en ikke dødelig dose insektmiddel, kunne motstandsdyktigheten til avkom øke med så mye som 4-6 ganger. Dette forteller oss at man ikke bør starte bekjempelser mot kakerlakk uten at man har riktig kompetanse på skadedyrkotroll.

Andre studier er mer direkte rettet mot bekjempelser og forteller hvordan et stoff virker.

Her følger vi en annen studie på bruk av åte mot kakerlakker.

1 Tysk kakerlakk spiser åte. (primærforgiftning)

Denne kakerlakken blir lagt opp i et miljø med 50 kakerlakk nymfer. Dette resulterer i at etter 72 timer er 38 av disse nymfene døde. (sekundærfrgiftning)

38 døde kakerlakknymfer blir plassert opp i et miljø med 20 voksne kakerlakker. Dette resulterer i at etter 72 timer er 16 av disse også døde. (tertiær forgiftning)

Hva er viktig når vi bekjemper skadedyr

Når en skadedyrbekjempelse skal gjennomføres, må riktige tiltak iverksettes til riktig tid. Dersom bekjempelser blir gjennomført uten en riktig plan for tiltakene vil sannsynligvis bekjempelsen misslykkes.

Kakerlakk bekjemper vi i Skadedyrkontroll1 jevnlig. Vi bruker en strategisk tilnærming som gir minst mulig innvirkning på miljø og bruk av bolig.

Vi bruker ingen form for sprøytemidler, siden vår erfaring er at dette gjør bekjempelsen vanskeligere å lykkes med 100%

Vi gir selvfølgelig garanti på våre bekjempelser mot kakerlakk. Vi forsvinner ikke før kakerlakkene forsvinner. Dette gjør vi til en forhåndsavtalt pris.

Ta kontakt med Skadedyrkontroll1, for en uforpliktende samtale om bekjempelse av skadedyr.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top