Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Fått mus inn i huset?

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Fått mus inn i huset?

Mus inn i huset?

Mus er svært tilpasningsdyktige dyr, og de har utviklet seg gjennom årene for å trives når de kommer inn i hjemmene våre. Dette gir mening. Utenfor har de kaldt vær, uberegnelig mattilgjengelighet og massevis av rovdyr. Innendørs har de derimot varme, ly, vann, rikelig med mat, og de eneste rovdyrene de trenger å bekymre seg for er katter og hunder. Så la oss ta en titt på hvordan mus oppfører seg når de kommer inn i huset.

mus i hus

Utenfor må mus operere under dårlige lysforhold for å overleve. Men hvis de bare opererer om natten, er de truet av ugler og andre nattlige rovdyr. For å tilpasse seg vil mus faktisk bare være aktive i skumring og daggry. Det er på disse tidene på dagen at de fleste dag- og nattaktive rovdyr mister det gode synet og vil vile.

Der mus vanligvis hekker

Når mus kommer inn i huset, vil de ha en tendens til å klatre i visse områder. De vil være mest interessert i veggspalter, kjellere og loft fordi disse områdene er mørke og de vil stort sett få være i fred. I disse områdene vil mus bygge reir, der de oppdrar ungene sine og lagrer forsyninger. Et reir er konstruert av en rekke myke materialer, inkludert papir og tekstilmaterialer.

Bæsj etterlatt av mus

Museangrep kan være lett å oppdage hvis du vet hva du skal se etter. En av de vanligste indikasjonene på at du har mus i hjemmet er avføringen deres. Mus vil gjøre avføring i områder der de er mest aktive og dette inkluderer skuffer, bak møbler og hvitevarer, og i områder hvor det er mye mat ute. Mus vil også etterlate gnagemerker og spor i hele huset, og dette vil være lett å få øye på etter hvert som angrepet skrider frem.

Hvis du merker noen av disse tegnene, er det viktig å handle raskt og kontakte en skadedyrbekjemper. En fagperson vil kunne iverksette alle nødvendige tiltak for å sikre at angrepet raskt bringes under kontroll og at det ikke sprer seg videre. Fagpersoner kan også sette i verk forebyggende tiltak for å redusere sannsynligheten for re-smitte.

For mer informasjon om hvordan mus oppfører seg inne i hjemmet, eller hvis du har et museangrep å håndtere, kontakt oss i dag.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top