Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Fjern rotter fra eiendommen

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Fjern rotter fra eiendommen

Slik fjerner du rotter fra eiendommen din

Rotter er vanlige gnagere som kan forårsake noen reelle problemer rundt på eiendommen din. Før vi kommer inn på konsekvensene av rotter, la oss se på noen av deres identifiserende egenskaper.

Rotter veier normalt sett 250-300 gram, men det finnes en del større individer. De måler 18-25cm i kroppen og med halen 35-45cm. Den har grov, raggete pels som er mørk brunlig/svart i fargen. De har en blek underside og en skjellete, tynnhåret hale. De har små øyne, små, tettsittende ører og en butt nese.

Slik fjerner du rotter fra eiendommen din

rotter

Når det gjelder farene ved rotter, er det en rekke ting å vurdere. Ikke bare kan de gnage på og skade de ting i hjemmet ditt, men de kan være en reell fare for brann og vannskader, hvis de begynner å gnage på strøm eller vannledninger. De kan også forårsake utbredt forurensning og overføre sykdom.

Noen vanlige sykdommer rotter bærer inkluderer byllepest, toksoplasmose, hantavirus, tularemi, salmonellose, leptospirose, murin tyfus, anaplasmose og rottebittfeber.

Den beste måten å bli kvitt rotter på er å tilkalle erfarne skadedyreksperter. Vi hos Skadedyrkontroll1 er stolte av å tilby omfattende skadedyrbekjempelse mot rotter. Vi foretar grundige undersøkelser og finner ut hvorfor rottene er der og prøver å løse problemet slik at de ikke kommer tilbake etter at en bekjempelse er gjennomført.

Tegn på rotter rundt eiendommen din

Et godt sted å starte i arbeidet med å forebygge mot rotter i Norge er å kunne oppdage vanlige indikasjoner på aktivitet på hele eiendommen din. Her er noen tegn du kan se etter for oppdage om du har rotter på eiendommen eller i boligen din.

-Hull tygges gjennom gulv og vegger, og skaper inngangspunkter til hjemmet.
-Indikasjoner på tygging på matemballasje.
-Merker etter gnidning og gnaging der de ferdes langs vegger.
-Hekkematerialer som strimlet papir, stoff og tørket plantemateriale.
-Skrapelyder fra innsiden av veggene om natten.
-Finne skinnende svart avføring i aktive områder.
-Hvis du mistenker at noen rotteaktivitet rundt hjemmet ditt er, er det viktig å løse dine problemer umiddelbart. Rotter kan være lure med å få innpass i og spre seg i hjemmet ditt, og derfor er det lurt å tilegne seg riktig kunnskap om dem.

Hvor liker rotter å gjemme seg?

Rotter lever sammen med mennesker for å få tilgang til kilder til mat, vann og husly. De er utmerkede gravere og holder seg nær bakken, og lager reir i underjordiske huler nær de lavere nivåene av bygninger. Rotter er nattaktive skadedyr som lever i kolonier og kan spre seg raskt. Faktisk har rotter omtrent 6-12 rottebarn per kull, og de produserer i gjennomsnitt 4-6 kull per år. Derfor anbefaler vi at du holder deg oppdatert med rotteaktivitet i hele hjemmet ditt.

Som vi har sagt, kan norske rotter være svært ødeleggende av en rekke årsaker. Hvis du ønsker å beskytte hjemmet ditt mot rotteangrep effektivt, er det noen forebyggende tiltak du kan ta for å redusere mulighetene for disse inntrengerne. Her er noen forebyggende tips å vurdere:

-Tett igjen mulige inngangspunkter.
-Reduser fuktighet.
-Oppbevar søppel i tett lukkede metallkasser.
-Hold vedstabler borte fra hjemmet.
-Oppretthold renslighet.
-Reduser rotet.
-Reduser mat- og vannkilder.
-Oppbevar mat i gnagesikre beholdere.
-Tørk opp søl.

 

Forebygging og bekjempelse av rotter

Vi hos Skadedyrkontroll1 er her for å dekke alle dine behov for forebygging og bekjempelse av rotter. Vi starter alltid med en grundig inspeksjon, identifiserer all gnageraktivitet nøyaktig og finner deretter den riktige planen for å eliminere dem og forhindre at de kommer tilbake. Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine kontrollbehov i dag.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top