Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan identifisere veggedyrbitt

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan identifisere veggedyrbitt

veggedyrbittHvorfor og hvordan biter veggedyr?

Opplever du bitt av veggedyr, bør man ta kontakt med skadedyreksperter. Finner man tegn på veggedyr, er dette et problem som ikke forsvinner av seg selv. Problemet vil bare øke med tiden. Det hjelper dessverre ikke å flytte bort fra problemet en periode. Veggedyr overlever opptil 1 år uten mat.

For veggedyr er menneskelig blod den eneste matkilden, og uten tilgang på det dør de. De må spise minst én gang på hvert vekststadium.Voksne hunner kan ikke produsere egg uten blod, så deres rødlige utseende over tid er alltid forbundet med menneskelig kontakt. I tillegg til mennesker, kan de også bite husdyr som hunder og katter.

Veggedyrfôring begynner så snart munndelene kommer inn i en passende blodåre. Dette kan kreve flere forsøk på en sovende person.  Dersom personer beveger seg mens insekten spiser, vil veggedyr trekke seg tilbake og søke en annen del av kroppen for å tilfredsstille dens behov.

Antall bitt indikerer ikke hvor mange insekter som har vært på en bestemt person , men heller antall ganger man har blitt bitt. Insektene trenger ofte flere forsøk på å finne en god matkilde. Veggedyrbitt viser seg ofte i et lineært eller sikksakkmønster og finnes vanligvis på deler av kroppen som er mest utsatt under søvn. Disse inkluderer: hender; ansikt; nakke skulder; Armer og bein.

Bitt vises som svært små, flate eller hevede flekker som kan være hovne, kløende, røde og noen ganger blemmer. Selv om det vanligvis er lite, kan bittstørrelsen variere på grunn av ulike faktorer. Det kan avhenge av effekten av antikoagulantia som veggedyr injiserer inn i byttet sitt med spyttet. Det kan også avhenge av personens reaksjon på bittet.

Antall ganger en person har blitt bitt kan påvirke størrelsen og reaksjonen på bittet.

veggedyrbittSymptomer relatert til veggedyrbitt

Kløe, hevelse og rødt utslett er vanlige symptomer en dag etter bittet. Noen ganger kan det imidlertid ta noen dager før den vises og ankommer I sjeldne tilfeller blir de ikke lagt merke til i det hele tatt.

Veggedyr kan også forårsake en brennende følelse. Hvis utslett dukker opp, unngå å klø og hvis det vedvarer eller blir infisert, se fastlegen din.

Hvordan skille veggedyrbitt fra loppebitt.

Selv om de kan se like ut, kan de lett skilles.

Loppestikk ligner myggstikk ved at de er små og tilfeldig plassert i et senter som ofte er mørkt og rødt.

De klør nesten umiddelbart og blir mindre hovne over tid. Veggedyrbitt er røde og flate og finnes ofte i en rett linje. Symptomer, som nevnt ovenfor, er ikke alltid umiddelbare.

Hva dreper veggedyr umiddelbart?

Skadedyrbekjempende selskaper har prøvd mange måter å forebygge og utrydde veggedyr gjennom årene, men ingen har vist seg mer effektive enn tørkepulver inneholdende silisium dioksid. Dette giftfrie produktet tørker ut insektet når det er kommet i kontakt med det. Produktet har vist seg å ha en ekstremt høy bekjempelsesgrad mpot veggedyr etter kun en behandling.

Insekter blir drept når de hviler, mater eller parer seg – noe som begrenser deres evne til å reprodusere og danne kolonier. Som et resultat elimineres insekter innen 4 til 10 dager.

Men hvordan unngå insektbitt? Her er 9 tips

Følgende tips kan bidra til å forhindre veggedyrangrep både når du reiser og hjemme.

Men hvis dette skjer, ikke nøl med å kontakte eksperter for umiddelbar profesjonell hjelp til å håndtere denne situasjonen, som bare vil bli verre hvis den ikke blir behandlet.

Reis med en bag, ikke en koffert

Fordelen her er at ryggsekker kan vaskes og kofferter ikke. La aldri en koffert ligge under sengen eller i skapet. Kjelleren eller loftet i hjemmet ditt er et bedre valg. .

Vask alt etter at du kommer tilbake fra turen

Dette inkluderer også rene fasiliteter. Ifølge skadedyreksperter er det best å kle av seg utenfor døren, og deretter vaske og tørke alle klærne.

Vaskeposer for senger og madrasser

Disse spesialposene fanger både insekter og egg. Deres lyse farge gjør det mye lettere å oppdage insekter. Vurder å bruke litt mer på et deksel av høy kvalitet som tåler slitasje og sjekk jevnlig for hull.

Selv om sengen fører til en haug med søppel, vil denne typen deksel hjelpe situasjonen fordi det vil forhindre insekter fra å lande på en sofa eller andre møbler på vei ut inngangsdøren.

Støvsug ofte tepper og tepper

Huseiere bør rengjøre tepper og tepper minst en gang i uken og daglig hvis det observeres insekter. Støvsuget innhold skal kastes umiddelbart etter at det er forsiktig forseglet i plastposer. Unnlatelse av å gjøre det bidrar bare til å spre de klissete insektene.

Pass på brukte produkter

Ingen vet hvor et brukt møbel eller plagg har vært før det kommer til butikken, og derfor bør man alltid være forsiktig før man tar med seg ting hjem eller bruker dem.

Dette er bra for shopping, men hvis du ikke sjekker sømmer og sprekker på møblene dine for små rødbrune flekker, eller ikke klarer å vaske alle klærne dine på høyest mulig temperatur, kan det koste deg mye .

Rydd opp i rotet i hjemmet ditt

Selv om du ikke er gal etter renslighet, bør du gjøre ditt beste for å rengjøre huset ditt så mye som mulig. Veggedyr liker å gjemme seg i det, og dette gjør det enkelt for dem å invadere hjemmet ditt. Fjern som et minimum alt søppel eller rot innenfor 2 meter fra soveområdet for å forhindre at det sprer seg.

Vær oppmerksom på bagasjen din til enhver tid

Veggedyr finner lett et effektivt middel for å transport. Heng alltid opp jakken din hjemme hos andre, legg ikke vesker eller sko nær adres seng eller sofa.

Lei et profesjonelt skadedyrfirma

Det beste tipset hvis du mistenker veggedyr angrep, er å ringe skadedyrkontrollen.

Som et siste tips, ikke slutt å sove i sengen din før de kommer og fikser problemet. Kroppsvarmen din er attraktiv og veggedyr vil følge dem uansett hvor deres neste måltid er, noe som betyr at andre områder av hjemmet ditt og møblene også vil bli infisert dersom du forsøker å flytte bort fra problemet..

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top