Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Begrepsforklaringer – Fysisk fjerning

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Begrepsforklaringer – Fysisk fjerning

Fysisk fjerning er en metode som fungerer godt for å bli kvitt skadedyr som veps og veggedyr. Metoden innebærer å fjerne skadedyrene manuelt, eksempel på dette er bruk av støvsuger, fjerning av maurtuer med spade eller lignende.

For å fjerne veps, er det best å gjøre det på forsommeren før fellesskapet blir stort. Det er også lurt å gjøre dette om natten når vepsen er inne i reiret. Begynn å se etter vepseaktivitet tidlig på våren, spesielt på sør- og sørvestsiden av hjemmet ditt der taket får mest sol. Noen år er det vepseår, og andre er det bare normal aktivitet.

Når det gjelder veggedyr, kan fysisk fjerning gjøres gjennom støvsuging, damprengjøring og vask. Det er viktig å sørge for at alt materiale som har vært i kontakt med veggedyr blir fjernet og kastet på riktig måte. I tillegg kan tetting av sprekker og sprekker rundt hjemmet bidra til å redusere risikoen for angrep.

Det er viktig å merke seg at fysisk fjerning alene kanskje ikke er tilstrekkelig for å bli kvitt et skadedyrproblem. Det kan være lurt å kombinere denne metoden med andre tiltak, som for eksempel bruk av kjemiske midler eller fellefangst.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top