Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?

Hvordan får du veggedyr

Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde i hjemmet og finnes nesten over hele verden. Infestasjoner kan forekomme nesten hvor som helst hvor folk kan besøke, inkludert hoteller, sykehus og til og med former for offentlig transport. På grunn av sin lille størrelse og flate kropp, kan veggedyr gjemme seg på noen uvanlige steder, inkludert sofaer, bilderammer og bak elektriske bryterplater.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan få veggedyr i huset ditt.

Hvordan får du veggedyr i huset ditt?

Så, hvordan får du veggedyr i utgangspunktet? Veggedyr er beryktet for sine haikeevner. Hvis du plutselig opplever tegn på veggedyrangrep i hjemmet ditt for første gang, snek de seg sannsynligvis inn som blindpassasjer på en veske, bagasje eller klær.

En veggedyr som kryper på et teppe

Veggdedyr kan du finne i brukte møbler, spesielt madrasser, springfjærer, sofaer og stoler, kan huse sultne veggedyr. Hvis du kjøper brukte møbler, sørg for å inspisere dem grundig for eventuelle tegn på veggedyr, veggedyrskinn, egg, flekker etter avføring, eller insektene selv. Vær nøye med sømmer eller folder i stoffet og bruk en kraftig lommelykt for å hjelpe til med inspeksjonen.

Overnattingsfasiliteter som hoteller og moteller er de viktigste kildene for veggedyr, så vær på vakt når du reiser for å være sikker på at du ikke tar med deg veggedyr hjem som utilsiktede suvenirer. For å unngå uønskede møter, inspiser alltid rommet ditt grundig for tegn på veggedyraktivitet før du pakker ut. Inspisere inkluderer sømmene på madrassen, sengegavler, sofaer og stoler. La bagasjen ligge på badet eller ved inngangspartiet mens du utfører inspeksjonen, og unngå å plassere bagasje på møbler før du har hatt sjansen til å sikre at det er fritt for veggedyr. Hvis du finner tegn på en infestasjon, bytt umiddelbart  rom for å unngå bringe veggedyr med deg hjem. Når du kommer tilbake fra turen, inspiser koffertene dine og vask alle pakkede klær i 60grader eller bruk tørketrommel for å ta livet av eventuelle blindpassasjerer.

Hvordan får du veggedyr i sengen?

Hvorfor går de til sengen din? Veggedyr vil bli tiltrukket av alle områder der mennesker tilbringer mye tid. En gang i området vil de se etter mørke gjemmesteder som er nære og praktiske til matkilden deres. Senger er et perfekt sted å gjemme seg siden veggedyrene lett kan komme ut for å mate om natten mens vi sover. Og om nødvendig kan de raskt trekke seg tilbake til sikkerheten til sengerammen eller madrassen hvis de blir forstyrret. Mens veggedyrangrep ofte er forbundet med senger, spres de lett over hele hjemmet og finnes på andre møbler utenfor soverommet.

Hva du skal gjøre hvis du får veggedyr

Hvis du mistenker at du har et veggedyrangrep, ring a profesjonell skadedyrbekjemper umiddelbart. Fordi veggedyr kan formere seg raskt, er tid av avgjørende betydning når man skal bekjempe et angrep.

For å beskytte hjemmet ditt mot angrep, sjekk ut denne artikkel for enda flere tips til forebygging av veggedyr.

Trenger du midler eller overvåking mot veggedyr kan du kjøpe dette på skadedyrproffen.no.

 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top