Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvorfor kommer maur inn på kjøkkenet?

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvorfor kommer maur inn på kjøkkenet?

 

Hvorfor kryper maur inn på kjøkkenet?

Kjøkkenet er et kjent sted for maur å angripe et hjem. Ulike typer maur kan henge rundt på kjøkkenet ditt, for eksempel den vanlige sukkermauren, en liten svart maur og stokkmauren, store svarte maur. Hvis du tror du har et maurproblem, kontakt skadedyrkontroll1 for å få hjelp.

Våre ansatte fokuserer faktisk på å forstå insekters biologi og atferd. Ikke bare planlegger vi en fjerningsstrategi, men vi bruker også vår ekspertkunnskap til å utvikle en forebyggende plan for å holde maur ute av kjøkkenet ditt. Her er grunnen til at de kan bli tiltrukket av dette rommet i hjemmet ditt.

Kjøkkenlukter og smuler

Den største grunnen til at maur strømmer til kjøkkenet er for mat. Kjøkkenet er det sentrale stedet for matoppbevaring i de fleste husholdninger. Kjøleskap, ovner, spiskammers og skap har mange ulike muligheter for en maurkoloni å spise.

Det er viktig å holde kjøkkenet rent og rengjøre søl, smuler eller rusk fra skap, vasken, gulvet og kjøleskapet, slik at maur ikke tiltrekkes av lukten. I tillegg, hold gjenstander forseglet i beholdere eller poser for å sikre at maur ikke kan komme inn i matforsyningen din.

Vannkilde

Maur trenger også vann for å overleve, og kjøkkenet har mer enn én vannkilde for tørste insekter. Et vanlig sted å besøke en maurkoloni er kjøkkenvasken. Hvis du har en lekkasje et sted rundt vasken, fiks det slik at dryppende vann ikke blir et problem. Hold i tillegg vasken ren og tørr for å forhindre maurproblem.

Kjøkkenet har også vann fra kjøleskap og oppvaskmaskin, så pass på å holde disse apparatene tørre. Rengjør hver isbit som isdispenseren din trekker ut av kjøleskapet for å forhindre at den smeltede isen tiltrekker seg flere maur.

Dyrefôr

Hvis du har kjæledyr, kan maten deres også tiltrekke seg maur eller andre insekter. Rester i kjæledyrmatskåler som katten eller hunden din ikke kar spist, kan utilsiktet forårsake maurproblem. Som vanlig mat er kjæledyrmat en velsmakende energikilde for maur og andre typer insekter.

Hvis du legger merke til maur, bør du fjerne matkilden. Oppbevar kjæledyrmat i lukkede beholdere og fjern og vask kjæledyrets oppvask når de er ferdige med å spise.

Søppelkasser

Søppeldunken på kjøkkenet kan også være en matkilde for en maurkoloni. Når du kaster ting, kan rester, smuler og uspist mat tiltrekke seg maur og skape et angrep. Maur kan lukte mat fra søppelet ditt og kan strømme til dette stedet.

For å forhindre at kjøkkensøppelet ditt er en fødeplass for maur, sørg for å dekke det med et tettsittende lokk. Hvis du har et skap på kjøkkenet for en søppelbøtte, er dette også et tryggere område å oppbevare søppelet ditt. Vurder å kompostere uspist mat eller legge den på søppelfyllingen i stedet for å ha den i søpla.

Effektiv skadedyrkontroll mot maur

Når du har et problem med maur på kjøkkenet ditt, er hjemmet ditt i fare for dyre skader. Maur bosetter seg ofte i treverk, noe som gjør at boligen din kan være i fare for å bli ødelagt av maur. Et skadedyrfirma kan komme ut, inspisere eiendommen din, identifisere maurarten og lage en effektiv fjerningsstrategi. Vi tilbyr tjenester for innendørs og utendørs områder i hjemmet ditt for å holde maur unna.

La Skadedyrkontroll1 virkelig hjelpe deg med å løse maurproblemet ditt. Kontakt teamet vårt i dag for å få mer informasjon om våre tjenester for fjerning av maur.


 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top