Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Veggedyr på hotell

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Veggedyr på hotell

Hoteller og moteller er et favorittsted for veggedyr. De er utmerkede haikere og vil gjerne bli med deg hjem. Veggedyrbitt forårsaker sterk kløe. Det er vanskelig å dyrt å bli kvitt dem. De kan også forårsake angst og mangel på søvn. Med de enkle tipsene våre kan du redusere sjansene dine for å få veggedyr når du er ute og reiser.

Veggedyr på reise

Det kan være lett å få med seg veggedyr på reise, spesielt hvis du ikke tar forholdsregler for å unngå å ta med deg skadedyr. Veggedyr kan komme med på reise ved å gjemme seg i bagasje eller i klær, så det er viktig å være oppmerksom på dette når du reiser. Det er også viktig å sørge for å sjekke hoteller og andre overnattingssteder for tegn på veggedyr før du velger å bo der. Hvis du vil være sikker på at du ikke tar med deg veggedyr på reise, kan du prøve å pakke klærne dine i plastposer eller haugevesker før du legger dem i bagasjen. Dette vil hindre at veggedyr kan gjemme seg i klærne dine.

veggedyr

Veggedyrbitt

Veggedyrbitt kan føles som en kløende rød prikk eller en liten rød klump på huden. Bittene kan være smertefulle eller ubehagelige, spesielt hvis du er allergisk mot veggedyr. Mange mennesker reagerer med kløe på veggedyrbitt, og det kan være vanskelig å motstå fristelsen til å klø på bittene. Det kan være lurt å unngå å klø på bittene så mye som mulig, da dette kan føre til infeksjon. Hvis bittene klør mye eller hvis du har andre symptomer som feber eller pustevansker, bør du kontakte lege for råd og behandling.

Hvordan kontrollere hotellrom for veggedyr

Det er flere ting du kan gjøre for å kontrollere hotelrommet for veggedyr når du reiser:

  1. Sjekk rommet grundig når du først kommer inn. Se etter tegn på veggedyr, som skinn, eggeskall, veggedyravføring eller tegn på at veggedyr har vært i sengen.

  2. Hold bagasjen din unna gulvet og vekk fra veggene. Dette gjør det vanskeligere for veggedyr å gjemme seg i bagasjen din.

  3. Dersom du finner tegn på veggedyr i rommet ditt, informer hotellets resepsjon så de kan ta skritt for å behandle rommet og forhindre at veggedyr sprer seg til andre rom.

  4. Sist men ikke minst, bytt rom.

Hvis du har bodd på et hotell med veggedyr, bør du følge disse trinnene når du kommer hjem for å hindre at veggedyrene sprer seg til ditt eget hjem:

  1. Vask klærne dine i varmt vann (minst 55 grader celsius) for å drepe eventuelle veggedyr eller egg.

  2. Sjekk bagasjen din grundig for tegn på veggedyr. Hvis du finner tegn på veggedyr, vask bagasjen din grundig og behandle den med varme eller kulde for å drepe alle stadier av veggedyr.

  3. Sjekk for tegn på veggedyr regelmessig og ta skritt for å bekjempe dem dersom du finner dem

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top