Trenger du hjelp med skadedyr?

Veggedyr på hotell

Veggedyr på hotell

BEDBUG Veggedyr på hotell

Hvis du reiser mye, kan du snart bli utsatt for et veggedyrproblem. Hoteller og moteller er et favorittsted for veggedyr. De er gode haikere og vil gjerne bli med deg hjem. Mange har opplevd å bli bitt mens de sover på overnattingssteder når de er ute på reise. Dette kan være veggedyrbitt.

 

Veggedyr forårsaker sterk kløe og bitt, og det er dyrt å bli kvitt dem. De kan også forårsake angst og mangel på søvn. Med våre enkle tips kan du redusere sjansene for å løpe veggedyr når du er på reise.

• Gå rett på do. Før du drar til balkongen eller minibaren, gjør en fullstendig sjekk av rommet. Og til du har gjort det, legg all bagasjen på badet. Du vil være mindre sannsynlig å finne en feil her, så det er mindre sannsynlig at de hopper inn i bagasjen din der.

• Inspiser sengen. Trekk klærne og sjekk rundt og under madrassen. Sjekk også bak hodet. Du bør se etter blodflekker eller små svarte prikker. Det er mulig å finne veggedyr som gjemmer seg i hjørnene på madrasser eller i sømmene på sengen.

• Sjekk rommet. Utvid søket til området rundt sengen. Sjekk bak bilderammer, under telefoner og til og med i bøker. De fleste veggedyr er innenfor 2 meter fra sengen, så noen kan være lenger enn bare mellom sengetøyet.

• Hold bagasjen opp fra bakken – Plasser aldri kofferter på gulvet eller i sengen. Dette gjør at du er åpen for å ta med deg en uønsket suvenir hjem. Bruk bagasjestativer og nattbord.

• Flytt til et annet rom. Ethvert bevis på feil bør være din signal til å flytte til et annet rom. Hotellpersonalet bør være mer enn villig til å forplikte. Det nye rommet ditt bør være minst to etasjer unna det opprinnelige rommet fordi veggedyr kan spre seg gjennom veggtavler og stikkontakter.

• Les anmeldelser på nett. Du kan finne alt på nettet i disse dager. Og hvis det har vært et feilproblem på et hotell, kan du være sikker på at noen har skrevet om det på nettet.

Se hvordan man inspiserer hotelrom for veggedyr

Når du kommer hjem fra reisen bør du vaske alle klærne på 60 grader  eller ta dem en runde i tørketrommel.  Veggedyrbehandling utføres ofte  med varmebehandling. Så hvis du kom hjem med noen insekter, vil de bli drept umiddelbart i vask.

Trenger du flere tips om hvordan du blir kvitt veggedyr, se våre andre veggedyr artikler.

for mere informasjon om insekter og skadedyr, se fhi.no

Våre teknikere kan hjelpe med alle typer skadedyrproblemer. Ta kontakt nå for en gratis samtale