Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Miljøvennlig Veggedyrbekjempelse

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Miljøvennlig Veggedyrbekjempelse

Miljøvennlig Veggedyrbekjempelse

Begrepet grønt eller økologisk innebærer at tjenestene som kjøpes er basert på ikke-kjemiske tiltak og bruk av naturlig forekommende bekjempelsesmidler. Veggedyr har utviklet resistens mot mange av de kjemiske insektmidlene som brukes. Dette underbygger viktigheten av integrert skadedyrbekjempelse, inkludert varmebehanding av klær og møbler. Bruk av ikke-kjemiske bekjempelsesmidler som kiselgur/tørkepulver, er et godt steg i riktig retning når det kommer til og behandlingsprogrammer. Grønnere metoder må ta hensyn til alle slags aspekter som hvordan veggedyr sprer seg, hvor de bor, gjemmer seg og legger egg. Nøkkelen til bekjempelse er kunnskap om veggedyrenes biologi og adferd, samt kompetanse på bekjempelsesmetodikk.

Veggedyrutryddelse med miljøvennlig skadedyrbekjempelse

Veggedyr gjør deg ikke bare søvnløs og dekker deg med kløende bitt, de er også nærmest umulig å utrydde med midler man kan kjøpe selv. Veggedyr skjuler seg i sprekker små hulrom i hjemmet ditt. Mange behandlinger på markedet for veggedyr bruker skadelige kjemikalier som setter deg, din familie og kjæledyrene i fare. Når du bruker en godkjent skadedyrtjeneste, skal det brukes en sikker, miljøvennlig veggedyrbehandling, med garanti for resultat.

Mange skadedyrfirmaer tilbyr god, giftfri og miljøvennlig bekjempelse av veggedyr. Produkter og prosedyrer gjennomføres for å forhindre forurensning av madrassen, møbler, sengetøy, klær og luften du puster inn. Miljøvennlig skadedyrkontroll er en profesjonell tjeneste som krever høy kunnskap om skadedyrbekjempelse.

Hvordan behandles veggedyr?

Det er tre hovedalternativer for utryddelse av veggedyr: varmebehandling, bruk av silikastøv/tørkepulver og et nytt alternativ, et ikke-giftig biopesticid som inneholder et soppmiddel som dreper veggedyr.

Veggedyr er plagsomme skadedyr som kan finnes på sengerammer, møbler og tepper. Den lille størrelsen hjelper dem å gjemme seg for syne på dagtid og til tider når de er inaktive.

Etter  behandling er det normalt at veggedyregg klekkes innen to til tre uker etter behandlingen. Hvis du ikke er forberedt, kan angrepet komme tilbake raskt. Derfor er det viktig med riktig oppfølging etter behandling.

Dampbehandling mot veggedyr er et hjelpemiddel som ofte brukes i kombinasjon med andre metoder for å ta livet av veggedyr i alle stadier. Steam maskiner varmer opp området der veggedyrene lever og dreper dem uten kontakt med ekstrem damp og varme.

Hvis du ser etter en kjemikaliefri løsning, vil du gjerne vite at vi har den. Vi vet hvordan vi skal utrydde insekter som veggedyr, kakerlakker og andre skadedyr med minst mulig bruk av kjemiske insektmidler.

Vi tilbyr flere miljøvennlige løsninger for å bekjempe flere typer skadedyr. Vi vet at mange av våre kunder har familiemedlemmer, barn og kjæledyr hjemme som ikke ønsker å bli utsatt for giftige kjemikalier. Hvis du ser etter en miljøvennlig løsning, må du samarbeide med oss.

Vi bruker alt fra varme, kulde, limfeller, tetteprodukter og giftfrie insektmidler for å bekjempe skadedyr.  Monitor-feller brukes for å bekrefte at det er et skadedyrproblem i boligen, dersom det er usikkert. Vi har monitorfeller for veggedyr, kakerlakker, skjeggkre, møll, fluer osv.  Når insekter kommer i kontakt med fellene, fester de seg til den klebende overflaten.

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale hvis du opplever skadedyr i din bolig.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top