Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi tar hensyn til ditt personvern, hvorfor vi samler opplysninger om deg og hvordan denne informasjonen brukes.

Vi ønsker at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine opplysninger.

Hvilke opplysninger har vi om deg

Vi registrerer og lagrer nødvendig personopplysninger i vårt interne kunderegister. Dette for å kunne betjene deg som kunde og for å kunne opprettholde våre forpliktelser til deg. Samt at vi kan yte service og administrere ditt kundeforhold.

Opplysninger som lagres i våre systemer er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, samt hvilke skadedyr vi deg bistår med.

Mailkorrespondanse lagres opp imot ditt kundekort.

Alle rapporter som lages til deg ved våre besøk, lagres elektronisk i en egen database.

Vi kan motta opplysninger fra andre kilder. Dette kan være tredjeparter som f.eks.  betalingstjenester, leverandører av tekniske tjenester, søkemotor, kredittopplysningsbyråer, samt opplysninger som er offentlig tilgjengelige.

Utlevering av personopplysninger

Personopplysninger vi har lagret, kan også utleveres til tredjepart, dersom dette er hensiktsmessig for å oppfylle avtalen du har med vårt selskap. Dette kan være forsikringsselskaper, takstpersoner og andre samarbeidspartnere. Det forutsetter at tredjepart er underlagt taushetsplikt når de behandler personopplysningene.

Vi kan i enkelttilfeller utlevere opplysninger til offentlige myndigheter, f.eks. ved mistanke om lovbrudd.

Hvem deler vi opplysningene med

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer administrative og tekniske tjenester til oss, f.eks. IT-leverandører.

Vi har egne avtaler med alle våre leverandører for å sikre ditt personvern.

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til personvernopplysningsloven. Vi lagrer opplysningene iht. gjeldende lovgivning og så lenge lovgivning pålegger oss å ha opplysningene lagret.

Dersom du ønsker at opplysningene vi har lagret om deg skal slettes, har du krav på at dette gjøres på din oppfordring. Vi må imidlertid forholde oss til gjeldende lovgivning, og kan ikke slette lovpålagt informasjon før lovverket tillater det.

Informasjonskapsler og annet innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å sikre funksjonaliteten på nettsiden, for trafikkmåling og optimalisering av innhold og for å gi deg en god brukeropplevelse. Denne informasjonen er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Ved videre bruk av nettstedet aksepterer du at slik informasjon benyttes.

 Innhenting av informasjon

Infotjenester samler inn opplysninger gjennom kontaktskjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Hvordan slette informasjonskapsler

De fleste nettlesere er i dag innstilt på å godta informasjonskapsler.

Disse kan du slette i din nettleser i «innstillinger» eller «settings», på samme måte som du sletter logg.

Vi anbefaler ikke at du begrenser tilgang til informasjonskapsler i din nettleser, da dette kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.

 

Våre teknikere kan hjelpe med alle typer skadedyrproblemer. Ta kontakt nå for en gratis samtale

Ta kontakt

Scroll to Top