Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Slik holder du maur borte fra hjemmet ditt

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Slik holder du maur borte fra hjemmet ditt

 

maur på kjøkken

Å holde maur ute fra hjemmet ditt er utfordrende når de først finner en vei inn. For å fjerne maur i hjemmet ditt, må du vite litt om hvilke metoder som er best for å få et godt resultat. Vi i Skadedyrkontroll1 har lang erfaring og kunskap om hva vi bør gjøre dersom man har fått maur inn i huset. Vi kan håndtere alle typer maur, enten det er stokkmaur eller sukkermaur.

Holde maur borte fra hjemmet ditt

Å være oppdage et maurangrep er alltid et problem fordi kolonier vokser i det skjulte og sprer seg over hele eiendommen. Forebyggende arbeid er den beste måten å beskytte hjemmet ditt på og redusere risikoen for å oppleve alvorlige angrep. Vi kan anbefale fire titlak som betydelig kan redusere maurens interesse for å etablere en koloni i hjemmet ditt.

1. Identifiser typen maur

Selv om du kanskje tror at en maur er en maur, har hver maurart spesifikke styrker og forsvar. Ikke alle typer maurgift vil fungere på alle typer maur; for eksempel kan insektspray fungere godt hvis det blir brukt rett inn i et maursamfunn, enten det er stokkmar eller sukkermaur, mens butikkjøpte åter kan ha mindre effekt på stokkmaur eller skogsmaur, enn sukkermaur på grunn av styrken på middelet.

Du kan finne metoder for å identifisere ulike typer maur, men det er lettere å ansette en ekspert som kjenner egenskapene til alle de store artene. Skadedyrspesialister vil også sannsynligvis ha tilgang til alle midlene og verktøyene de trenger for å løse problemet ditt, noe som betyr at du ikke trenger å bruke ekstra penger på ubrukelige kjemikalier eller sprøyteutstyr.

2. Hold huset rent

Den beste måten å holde maur ute av hjemmet ditt er å begrense alle mulige kilder til mat og vann. De fleste skadedyr og dyreliv finner en vei inn i et hjem rett og slett fordi de er sultne eller ønsker ly. Maur er dyktige byggere, så hovedgrunnen til at de går inn er for å spise.

Du kan begrense tilgangen til mat ved å holde kjæledyrmatskåler fra gulvet og rene når de ikke er i bruk. Ta også ut søppelet fra innsiden av huset hver dag. Du bør også rengjøre eller mopp spiseområdene i huset etter hvert måltid og vaske skittent oppvask. Til slutt, sørg for å forsegle maten i lufttette beholdere for å begrense tilgangen. Jo vanskeligere det er for skadedyr å få tilgang til mat, jo mindre sannsynlig er det at du møter angrep.

3. Reparer fuktskadet treverk

Stokkmaur kan skape betydelige problemer i hjemmet ditt. De starter ofte på utsiden av eiendommen din, og tygger tunneler inn i verandastolper og andre utsatte strukturer. Jo mer tid de har til å tygge tunneler gjennom treverket, jo større sannsynlighet er det for at de havner inne i huset. Et foretrukket hekkemateriale for stokkmaur er fuktskadet tre.

Hvis hjemmet ditt har vannskadet treverkfuktighet, må du fikse det. Tre er attraktivt og vil oppmuntre maur og andre skadedyr, som borebiller til å bosette seg i treverket..

4. Forsegl potensielle inngangspunkter

Maur er bittesmå skapninger og kan passe inn i noen av de minste åpningene i bolgen din. Du bør tette alle sprekker og sprekker for å sikre at insekter ikke kan komme inn på eiendommen din. Bruk silikonbasert fugemasse. 

Bruk et profesjonelt skadedyrfirma

Vet du hvordan finne maurdronningen i en stor koloni? Nei. Å finne og fjerne dronningen er en av de mest effektive måtene å eliminere en maurkoloni i hjemmet ditt. Kolonien vil fortsette å trives hvis du ikke finner dronningen.

Hvis du legger merke til maur på kjøkkenet eller andre steder i hjemmet ditt, kan du ha et problem. Kontakt oss i Skadedyrkontroll1 for å vurdere omfanget av problemet ditt å finne en tilpasset løsning.


 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top