Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Ting du ikke visste at mus elsker

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Ting du ikke visste at mus elsker

 

Milton Skadedyrkontroll 3 ting du ikke visste at rotter elsker!

Gnagere er et betydelig problem for huseiere. Mus kan forårsake omfattende materielle skader. Dessverre tiltrekker huseiere ofte mus uten å være klar over det. Før du må ringe et skadedyrfirma, må du se om det er endringer du selv kan gjøre for å bli kvitt skadedyrene. Kanskje du bør endre måten du oppbevarer mat, søppel og andre materialer i hjemmet ditt.

Ting du kanskje ikke vet at mus elsker

Det er en vanlig misforståelse at mus elsker ost og ofte klør seg på nesen etter annen mat. Faktisk bryr mus seg ikke så mye for ost, og de liker mye annen mat, inkludert noen ting du kanskje ikke tror de ville.

1. Peanøttsmør og sjokolade

Mus elsker karbohydrater. Karbohydrater gir energi og kalorier, noe som er nødvendig når du er et dyr som ikke vet når eller om det får tilgang på mat.

To sukkerbomber som mus absolutt elsker er peanøttsmør og sjokolade. Siden mus primært spiser nøtte- og frø, foretrekker de peanøttsmør, men søtere versjoner av sjokolade kan lokke en nysgjerrig mus.

Karbohydrater inkluderer fiber- og sukkerinnhold. Det høye fiber- og sukkerinnholdet vil motivere enhver sulten mus. Så ikke la godteri eller peanøttsmør ligge rundt i huset. Hvis du har en peanøttsmør og gelé sandwich, rengjør tallerkenen når du er ferdig. Hvis du må kaste en del av smørbrødet, legg det i søppelbøtta og fjern søppelposen på slutten av dagen, og pass på at den legges i en lukket søppelkasse utenfor.

2. Skinke

Mange innser ikke at mus vil spise kjøtt fra tid til annen. Dyr foretrekker ikke kjøtt fremfor annen mat, men hvis de får muligheten, vil de spise en høy proteinkilde. Bacon gir en betydelig mengde protein, som gir en liten energiboost. Noen eksperter hevder at mus også vil gå for annet kjøtt, som spølser eller biff. Andre gnagere spiser også kjøtt, så det kan hjelpe å lokke mus, rotter og andre dyr om nødvendig.

3. Hekkematerialer

Endelig elsker mus hekkende materialer. Dyr lager hjem når de kommer inn på eiendommen din. Reirene deres er laget av forskjellige materialer. Noen av de mer populære materialene inkluderer:

Fordi mus ikke er spesielt opptatt av hekkematerialer, kan de forårsake betydelig skade på hjemmet ditt på jakt etter det. Mus har også et konstant behov for å tygge fordi tennene aldri slutter å vokse. Fordi de må tygge, er hjemmet ditt i fare. Mus kan tygge gjennom elektriske ledninger, byggematerialer etc. Du må iverksette tiltak for å løse gnagerangrep, og den beste måten å iverksette tiltak på er å leie en profesjonell tjeneste.

Hvordan håndtere en infestasjon

Det å kontakte skadedyrkontroll1 er den riktige måten å behandle eskadedyrangrep. Lisensierte spesialister for fjerning av gnagere vil ha de riktige materialene og kjenne til de riktige teknikkene for å rengjøre hjemmet ditt. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å redusere risikoen for et angrep.

Å holde en ren og ryddig eiendom kan redusere risikoen for at mus hekker rundt hjemmet ditt. Hvis dyr ikke hekker rundt hjemmet ditt, kan det hende at de ikke føler seg motiverte til å komme inn i hjemmet ditt. Oppbevar også søppel i lukkede søppelkasser og sørg for at kjæledyrmat eller frø er i lukkede, lufttette beholdere. Til slutt vil du sørge for at det ikke er noen enkle tilgangspunkter i hjemmet ditt.

Hvis du ser mus i hagen eller hjemmet ditt, kontakt Skadedyrkontroll1. Selskapet vil sende en kvalifisert tekniker for å inspisere ditt hjem og eiendom. De vil finne ut hvor ille problemet er og foreslå en løsning for fjerning. Tjenesten vil ikke gå videre før du er komfortabel og ombord med forslaget som blir anbefalt. Løsningen skal være tilpasset ditt behov og løse ditt problem.


 

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top