Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter og mus?

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter og mus?

Mat fugler uten å tiltrekke seg rotter

Å mate fugler er en av de hyggeligste tingene man kan gjøre. Mange mennesker vil mate fuglene, men dette vil tiltrekke seg skadedyr som rotter og mus. Disse skadedyrene kan da også komme inn i hjemmet ditt gjennom alle små sprekker og hull og finne et trygt sted å bo.

Hvis dette har skjedd, så kan det være vanskelig å bli kvitt dem igjen. De kan forårsake store skader på hjemmet ditt. Mus og rotter kan også forårsake helseproblemer. Som kan kreve medisinsk behandling. I denne artikkelen vil vi diskutere, hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter og mus.

1. Bruk rottesikre matere for fugler

Den gnagerbestandige fuglemateren er et av de utmerkede produktene du kan kjøpe fra butikker. Dette hjelper deg å mate fuglene uten interaksjon av mus. Prøv å installere materen der rottene ikke kan nå den og sørg for at materen er sterk nok til å tåle vekten av fuglene.

Hvis et korn eller nøtt faller til bakken, vil rottene dukke opp på plass og bli for alltid for å få mer mat. Det er deres natur å søke mat, så det er ditt ansvar å eliminere måter å tiltrekke rotter på.

2. Fjern vannkilder

Mus og rotter vil gå inn i hagen eller hjemmet ditt for å se etter kilder til vann og mat. Det er vanskelig å eliminere vannkilden hvis du har en dam eller et basseng, men du kan eliminere alt det gjenværende vannet. Prøv å fikse om det er lekkasjer i rør eller andre vannkilder.

3. Lagre fugleefrø på riktig måte

Gnagere som rotter og mus har kraftig luktesans, så de vil forsøke å komme inn i boden din, hvis du lagrer mat. Prøv å lagre alle korn og fuglefefrø i en tett lukket metallbeholder.

Mus og rotter kan tygge ethvert materiale som tre, gummi, plast og til og med betong av lav kvalitet, så å ha en metallbeholder hjelper deg med å spare fuglemat. Det anbefales å plassere beholderen utenfor hjemmet ditt, ellers vil du oppmuntre dem til å gå inn i hjemmet ditt.

4. Hold hagen og spiseplassene rene

Fugler er ikke en renslig art og vil ikke spise all mat uten å grise. De vil spre frø og mat under spising og vil lett tiltrekke seg rotter og andre gnagere. Det anbefales å rengjøre fôringsområdet regelmessig og oppbevare overflødig mat trygt.

Hva skal man ikke gjøre?

Vennligst ikke bruk rottegift, gnagere leter alltid etter mat og det er deres natur. Prøv å unngå deres tilstedeværelse ved å bruke riktige kontrolltiltak og ikke drep dem innhumant. Det er ikke vanskelig å mate fuglene uten å tiltrekke seg rotter, du kan bruke metodene ovenfor for å unngå dem.

Hvis du ikke kan unngå deres tilstedeværelse, prøv å ringe en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Eksperter vil anbefale de riktige kontrolltiltakene og eliminere dem fra boligen din. De vil også gi kontrolltiltak for å bli kvitt rotter og mus i fremtiden, hvis du følger instruksjonene nøye, kan du permanent unngå tilstedeværelsen av gnagere.

Har du problemer med rotter og mus, kan du ta kontakt med oss, eller se på skadedyrproffen.no etter hjelpemidler for å bli kvitt dine problemer.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top